Sorban állnak a top-csapatok Higuaínért

Nagy az érdeklõdés a Real Madrid támadója, Gonzalo Higuaín iránt. Eddig a Chelsea és a Juventus esetleges ajánalatairól lehetett hallani, de úgy tûnik a Liverpool is beszáll januárban az argentin csatárért vívandó harcba.

John Barnes, a Liverpool egykori legendája szerint Kenny Dalglish menedzsernek minél hamarabb le kéne csapnia Gonzalo Higuaínra, aki ebben a szezonban, miután a nyáron felépült sérülésébõl, már nem alapember Mourinho csapatában. Barnes, aki 1987 és 1997 között játszott a Vörösöknél, úgy véli, a Liverpool gólszegénységének feloldására ideális megoldás lenne az argentin csatár leigazolása (a Liverpool idén 18 mérkõzésen csupán 21 gólt szerzett).

"A gólgyártás egész évben probléma volt Liverpoolban. Sok helyzetet dolgoznak ki, de nincs egy igazi befejezõ ember a csapatban, aki belõje ezeket. Luis Suárez egy fantasztikus játékos, gólokat lõ, jól helyezkedik, kimegy gyakran a szélekre segíteni, de szerintem a csapatnak inkább egy klasszikus csatárra lenne szüksége, egy igazi kilencesre, aki állandóan ott van a tizenhatoson belül. Egy kipróbált, minõségi játékos kell: Gonzalo Higuaín." – nyilatkozta Barnes a talkSPORT-nak.

A hírek szerint a Vörösök is komolyan gondolják a csatár leigazolását, ezért rövidesen hivatalos ajánlatot küldenek a Real Madridnak, ám a liverpooliak dolgát nehezíti, hogy a Chelsea is minden követ megmozgat a játékos megszerzése érdekében. André Villas-Boas a hírek szerint már fel is vette a kapcsolatot a játékos ügynökével, Carlos Aloisióval. Az argentin csatárt ugyanakkor volt klubja, a River Plate is szívesen látná soraiban, de a Paris Saint-Germain neve is felmerült már a sajtóban.

Forrás: Yahoo! Sports
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK