Guardiola szerint megérdemelték

A Barcelona edzõje szerint csapata a két meccs alapján megérdemelten jutott tovább a Király-kupában, de nem felejtette megemlíteni, hogy a Real Madrid dicséretes teljesítményt nyújtott a visszavágón.

„Nagyon elégedett vagyok a hozzáállásunkkal, büszke vagyok a játékosaimra. A 180 perc alapján megérdemelten jutottunk tovább” – mondta Pep Guardiola a lefújás után.

José Mourinhóhoz hasonlóan a Barcelona vezetõedzõje sem kívánta hosszabban kommentálni a játékvezetõ ténykedését, viszont megemlítette, hogy a Real Madrid láthatóan egyre közelebb kerül csapatához, amelynek ébernek kell maradnia: „A Madrid így játszott a BL-visszavágón és a Szuperkupában is. Egyre nehezebb legyõzni õket, nem is gondoltam arra, hogy kevés helyzetet fognak kialakítani.”

Azzal kapcsolatban, hogy a második félidõben kellemetlen perceket volt kénytelen átélni csapata, Guardiola elmondta: „Nem a mostani meccset viseltem a legnehezebben, jobban szenvedtem Sevillában, amikor a 3–0-ra vezettünk és feljöttek 3–2-re. Ha akkor döntetlent játszottunk volna, elbuktuk volna a bajnokságot.”

Forrás: FourFourTwo
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK