Mourinho szabotálja Villas-Boas munkáját

Jorge Nuno Pinto da Costa állítása szerint José Mourinho folyamatos kapcsolatban van korábbi játékosaival szöveges üzenetek formájában, ami alaposan megnehezíti Villas-Boas dolgát.

Da Costa úgy véli, ha Mourinho nem szakítja meg az összes kapcsolatát a Chelsea játékosaival, az a londoniak jelenlegi menedzserének állásába is kerülhet.

„Eredményes lesz a Chelsea-vel, hisz nem csak egy évre szól a szerzõdése – jósolta a Porto elnöke. – Idõre van azonban szüksége, hogy kialakítsa a saját csapatát, de ez nem sikerül, amíg vannak olyan játékosok a keretben, tudomásom szerint, akik üzeneteket váltanak José Mourinhóval. És errõl Roman Abramovics is tud.”

Annak ellenére, hogy Abramovics elnöksége alatt a legrosszabb mutatókkal bír Villas-Boas menedzserként, nincs veszélyben az állása. „Az egyetlen dolog, ami Villas-Boas vesztét jelentheti, ha nem sikerül a Bajnokok Ligájába bejuttatni a csapatot” – mondta korábbi fõnöke.

Da Costa akkor sem félti a portugál szakembert, ha menesztik a kékektõl: „Ha elhagyja a Chelsea-t, õ lesz az Inter következõ edzõje.” 

Forrás: FourFourTwo
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK