Jövõre zöldben pompázhat a Real Madrid

A Marca információi szerint az Adidas azt tervezi, hogy a következõ szezonban egy különleges zöld mezt készít partnerének, a Real Madridnak.

A sportszergyártó cég erre a szezonra már húzott egy nagyot, amikor a megszokott színek helyett egy piros mezzel lepte meg a Real Madrid szurkolóit, és lassan lehet barátkozni a gondolattal, hogy jövõre zöldben is megcsodálhatjuk a „királyi klubot.”

Az ötlet alapja, hogy piros szerelés a vártnál is jobb hatást ért el a szurkolóknál, ráadásul a csapat eddigi összes meccsét megnyerte, amikor nem a hagyományos fehér mezben lépett pályára. Ezek után marketing szempontból is jó gondolatnak tûnik egy újabb – a klasszikustól eltérõ – színváltás, ami a következõ szezonban vélhetõen még több bevételt generálhat a klub számára.

A madridi játékosoknak mindenesetre tetszik az ötlet, hogy jövõre a zöld lenne a tartalékmez, a sor most az Adidason, hogy valóban piacra dobja a mezeket. Kevesen tudják, hogy a Real Madrid korábban már használta a zöld színeket, igaz csak egyszer: 1965-ben a River Plate ellen ilyen szerelésben lépett pályára, az a meccs végül 1–1-es döntetlennel ért véget.
 

Forrás: FourFourTwo
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK