Journey to Real Madrid – A Real Madridba vezetõ út

A Real Madrid ismét a fiatalok és a technikai megoldások kedvelõi felé nyit, ezúttal az okostelefonok és táblagépek felhasználóit célozta meg, közülük is azokat, akik iPhone vagy iPad készülékkel rendelkeznek.

A Real Madrid, a MEDL Mobile és a Digital Artists Entertainment nevû fejlesztõ cégek együttmûködésébõl született meg a Journey to Real Madrid, vagyis a „Real Madridba vezetõ út” fantázianevet viselõ alkalmazás, amelyet bárki ingyenesen letölthet iPhone vagy iPad készülékére az Apple internetes áruházából.

A játékban három Real Madrid csillag bõrébe bújhatnak a játékosok, akik Cristiano Ronaldo, Zinedine Zidane és Mesut Özil Real Madridba vezetõ útját járhatják végig.

A játékosok a szupersztárok fiatalkori énjével kezdhetik meg a játékot, ekkor a futballisták gyerekkori pályáin rúghatják a bõrt más gyerekek ellen. A játékba a karakterek fejlõdését is beleprogramozták, így ahogy haladunk elõre a játékmenetben, egyre jobb technikával célozhatjuk meg a kaput. Persze a pályák is erõsödnek, de a végsõ cél az, hogy végül eljussunk a Santiago Bernabéu Stadionba.

Összesen 13 egyedülálló pályát járhatunk végig, 11 különbözõ városban, érméket gyûjtve, különbözõ speciális mozdulatokat felszabadítva. Mindeközben folyamatosan a Real Madriddal és a játékosokkal kapcsolatos érdekességeket tudhatunk meg. Természetesen Facebook és Twitter integrációt beépítettek a játékba, néhány mini-játék és például ranglista mellett.

„Ennek a játéknak a kidolgozása a fejlesztõ csapat számára egy nagyon kedves feladat volt, hiszen mindannyian nagy Real Madrid szurkolók. Most pedig ennek a legendás csapatnak a szurkolói végigkövethetik kedvenceik Madridba vezetõ útját.” – mondta a MEDL Mobile egyik képviselõje.

Az alkalmazás egyébként angol és spanyol nyelven is elérhetõ, és négyféle játékmód közül választhatunk:

  • Journey: Egy karrier végigjátszása. Gyerekkortól a Bernabéu Stadionig.
  • Time Attack: A rendelkezésre álló idõ alatt a lehetõ legtöbb gólt kell szerezni.
  • Sudden Death: Hirtelen halál, vagyis egészen addig megy a játék, amíg belövöd a helyzeteidet.
  • Mini-Games: Gyakorlójátékok, illetve fejlõdési lehetõség.

„Úgy gondoljuk, hogy a szurkolók kortól függetlenül élvezni fogják kedvenceik Madridba vezetõ útjának végigkövetését. Rengeteg féle lövés, kiváló grafika, folyamatosan változó szuper-mozdulatok… Ez a játék tényleg mindenkinek tartogat valamit.” – mondta a DAE képviselõje.

A játék július 20 óta ingyenesen letölthetõ az Apple internetes áruházából.

Forrás: medlmobile.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK