Mixed Zone: Real Madrid – Santos Laguna 2-1

A Real Madrid az elõszezon újabb mérkõzésén magyar idõ szerint ma hajnalban legyõzte a mexikói Santos Laguna csapatát. A gólokat Xabi Alonso és Khedira szerezték, utóbbi játékos egy meglehetõsen szerencsés találattal biztosította be a csapat gyõzelmét.

Karanka:
„Ez egy teljesen más típusú mérkõzés volt, mint a Los Angeles Galaxy elleni. Ez a csapat már bajnoki szezont játszik, és azért jött, hogy játssza a saját játékát. Nagyobb kihívás volt ez, mint a legutóbbi meccs, de a fontos az, hogy építsük tovább a csapatot. Ez a mérkõzés jobban igénybe vette a játékosokat, sokkal több volt a fizikai kontaktus.”

„Még mindig vannak hátra mérkõzéseink és edzéseink a felkészülésbõl, ráadásul a Szuperkupa elõtt bajnokit is játszunk. A csapat tovább javul, és megvan benne a gyõzni akarás. Ezekkel a játékosokkal, ezzel a minõséggel, ezzel az elszántsággal van elég erõnk a jövõre nézve ahhoz, hogy minden versenysorozatban megpróbáljunk bajnokok lenni.”

„A legutóbbi szezonban Morata rengeteget fejlõdött. Õ egy olyan játékos, aki kemény munkával érte el azt, hogy az elsõ csapatban lehet. Nagyon jó idõben érkezett, megkapja majd a lehetõséget. Óriási potenciál rejlik benne. Az elmúlt három hétben megmutatta, hogy készen áll a bevetésre.”

„A legfontosabb most az, hogy Sahin játsszon. Most védekezõbb szerepet kapott, és jól teljesít. Bárhol szívesen játszik, hogy tapasztalatot szerezzen. Fontos, hogy nincsenek sérülések, és akik játszanak, segítik a csapatot. Bal szélen csak Fabio bevethetõ, és nagyon jól játszik. Nuri majdnem teljesen készen áll. Mindenkivel elégedettek vagyunk, azokkal, akik korán és azokkal is, akik késõbb érkeztek. Ez a meccs is az elõszezon része, és elégedettek vagyunk az egész csapat munkájával.”

Pepe:
„Az edzõ adott 45 percet mindenkinek, ez pedig jó. Az elõszezon arról szól, hogy megkapjuk a szükséges játékidõt. Nagy volt a forróság, kemény volt. Nem vagyunk hozzászokva ehhez. Én jól éreztem magam, nehéz volt a forróság miatt, de jól éreztem magam.”

Nacho:
„A csapat egyre jobb formába lendül, bár még vétünk hibákat, de keményen dolgozunk, hogy a szezont jól kezdhessük meg. Látszik a felkészülés és az edzések eredménye. Fizikailag már jól felkészültünk.”
„Nagyon jó meccs volt, egy erõs csapat volt az ellenfél, aki jobb állapotban volt nálunk. Ennek ellenére végül nyerni tudtunk, és ez a fontos.”
„Nagyon elégedett vagyok a saját fejlõdésemmel. Három éve dolgozom az edzõmmel, keményen odateszem magam, hogy egyszer bekerülhessek az elsõ csapatba, de most a Castilla játékosa vagyok, ahol jól érzem magam. Jobb hátvéd poszton játszom itt és a Castillában is, ami nem könnyû, de boldog vagyok itt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK