Hétfõn bejelentenék Modric érkezését

Napokon, vagy akár órákon belül lezárulhat Luka Modric átigazolási kálvárája, ha igaznak bizonyulnak André Villas-Boas és az AS állításai. A hírek szerint a Real Madrid hétfõn szeretni bejelenteni a transzfert, amire minden esélye megvan, hisz a Tottenham edzõje is elismerte, hogy nagyot léptek elõre a legutóbbi tárgyalásokon.

A Tottenham egyelõre azért nem jelentette be Modric átigazolását, mert a játékos nem tért vissza a többi válogatott játékossal együtt a londoniak edzõközpontjába – írja az AS. A horvát középpályás szerda este Svájc ellen lépett pályára hazája nemzeti csapatában, de a lefújást követõen sem nyilatkozott a jövõjérõl. Modric a többiekkel együtt a spliti Atrium Hotelbe utazott, ahol a vacsorát követõen a családjával gyûlt össze a hallban. Ott volt az édesapja, az édesanyja, a testvére és néhány barátja is.

Fél órányi kellemes beszélgetés után Modric felment a szobájába, összepakolta a holmiját, majd szülõvárosa, Zadar felé vette az irányt, ahová szerettei is vele tartottak. A táv viszonylag rövid: autópályán két óra alatt megtehetõ. A Tottenham itt vesztette el a játékosát. Luka otthon aludt, másnap pedig egy magángéppel repült Londonba, ahol azonban nem ment el az edzésre, igaz, Villas-Boas várta õt, hisz tudta, hogy az átigazolása rövid idõn belül lezárulhat.

A Madrid hétfõn szeretné bejelenteni a transzfert – legalábbis így vélekedik a már idézett spanyol médium. A hírek szerint a Tottenham végül a különbözõ záradékokkal együtt 35 millió euróért válik meg a horváttól. A klub elnöke, Daniel Levy most azon dolgozik, hogy a 30 milliós alapárra minél nagyobb mértékû kiegészítéseket helyezzenek, hogy a végösszeg felülmúlja a 35 milliót.

Amíg az ügy nem oldódik meg, addig Modric folytatja az egyéni edzéstervét. Villas-Boas a minap így nyilatkozott vele kapcsolatban: „Nem akarom, hogy az ügye kárt okozzon a csapatnak. Minden az elnökök kezében van. Tudom, hogy az elmúlt néhány órában tárgyalásokat folytattak, és, hogy sokat haladtak elõre. Jelenleg azonban õ a mi játékosunk, és amíg az elnök nem közli velem az ellenkezõjét, valamint nem igazol valakit a helyére, addig ez így is marad. A következõ órákban minden megoldódik. Már felvettük a kapcsolatot néhány klubbal, hogy megtaláljuk a megfelelõ pótlást.” A kör bezárul. Modric mindent elkövetett, most pedig a Madridon a sor, hogy pontot tegyen az ügy végére. Ha minden igaz, hétfõn az utolsó fejezet is lezárul…

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK