Arbeloa: Nem tudom, mi lehet Cristianóval

Cristiano Ronaldo meglepõ nyilatkozatának ügyében már sokan megszólaltak, ezúttal csapattársa, a spanyol válogatott jobbhátvéd Álvaro Arbeola véleményezte a portugál szavait.

Arbeloa ma délelõtt, a válogatott edzõtáborába való érkezésekor a következõket mondta: „Nem tudom mi lehet Cristianoval. Számunkra ugyanolyan meglepõ volt a nyilatkozata, mint számotokra, a mérkõzés után szereztünk tudomást róla. Mi a Real Madridnál olyanok vagyunk, mint egy család és mindenben támogatni fogjuk õt, ahogy azt tennénk Özil, Essien vagy bárki más esetében is”.

Cristianot sokan kritizálták nyilatkozata miatt, mondván egy havi milliókat zsebre tevõ játékos ne panaszkodjon a sajtónak, szomorúságát emlegetve. Arbeloa ugyanakkor nem ért egyet a társát bírálókkal: „A világon mindenkinek jogában áll szomorúnak lenni, akkor is, ha történetesen épp Cristiano Ronaldonak hívják az illetõt. Nem hinném, hogy rosszul bánnának vele a Real Madrid szurkolói. Igaz, hogy Cristianonak nem kell megküzdenie azokkal a problémákkal, mint nagyon sok spanyol embernek napjainkban, de ettõl még nem jelenthetjük ki, hogy nem lehet szomorú.”

Végezetül a hátvéd beszélt Ronaldo nyilatkozatának feltételezett hátterérõl valamint csapattársaival való viszonyáról is: „Hallottam, hogy a pénz lehet a háttérben, esetleg a szerzõdésének a hossza vagy, hogy távozni akar a klubtól. Tudja, hogy a világ legjobb klubjában van és egy ilyen játékosnak, mint õ itt is van a helye, egy zseni, a mi sztárjátékosunk. Úgy gondolom, hogy még sokáig fogja erõsíteni a Real Madridot. Amennyiben a mi odafigyelésünket hiányolta, tudja, hogy a jövõben meg fogja azt kapni. Nagyon jó a viszonyom vele és ahogyan én látom a csapat többi tagjának is…”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK