Benzema legrosszabb szezonkezdete

Karim Benzema nem a legjobb idõket éli át manapság. Elõször is kevés játéklehetõséget kapott a tavalyi szezon óta, most pedig két legjobb barátja is elhagyta az öltözõt, Zinedine Zidane és Lassana Diarra.

A Real Madrid kilencese szomorúbbnak és magányosabbnak látszik a szokásosnál. Edzés közben eddig mindig Lass közelében tartózkodott. Egymás mellett ültek a repülõgépen, egymás mellett ettek az ebédlõben és ugyanazokat a zenéket hallgatták. Zidane távozása az elsõ csapattól szintén nem segített a játékoson. Karim tavalyi jó formája részben a korábbi futballigazgatónak volt köszönhetõ.

A legfontosabb pedig az, hogy Higuaín több játéklehetõséget kap, mint õ, és még a gólcsendet sem törte meg ebben a szezonban, míg az argentin társa már négy találatnál jár. Karim kizárólag a szuperkupa elsõ mérkõzésén a Camp Nouban, és a Granada elleni hazai meccsen volt kezdõ.

Most meg akarja ragadni a lehetõséget, hogy a City ellen megszakítsa rossz sorozatát. A Lyon korábbi játékosának az Európa-bajnokságon (négy meccs), a szuperkupában (két meccs) és a bajnokságban (négy meccs) sem sikerült az ellenfelek hálójába találnia. Ez profi karrierjének legrosszabb szezonkezdete.

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK