Chicharito Hernández Madridba készül?

A Manchester United mexikói csatára, Chicharito Hernandéz egyre kevesebb lehetõséget kap edzõjétõl, Sir Alex Fergusontól a bizonyításra. Az angol sajtó szerint a játékos távozni készül, az egyik komoly érdeklõdõ pedig a Real Madrid csapata lehet.

Chicharito Hernández nehéz pillanatokat él át a Manchester United tagjaként. A mexikói játékos két évvel ezelõtt nagy reményekkel érkezett a Vörös Ördögökhöz, ám jó teljesítménye ellenére fokozatosan elveszítette vezetõedzõje, Sir Alex Ferguson bizalmát. Az idei szezon során már csak elvétve kap lehetõséget, így nem meglepõ, hogy az angol lapok már az esetleges távozásáról kezdenek cikkezni. 

A Daily Telegraph mai számában például már állítja, a Manchester United kész megválni Chicharitótól, legyen szó akár egy kölcsönszerzõdésrõl, akár végleges klubcserérõl, hiszen nem akarnak a játékos fejlõdésének útjába állni. A 24 éves támadó helyzetét több nagy klub mellett a Real Madrid is figyelemmel kíséri, hiszen a Blancók vezetõi komoly potenciált látnak a mexikóiban. Chicharito mellett szól, hogy nem csak Benzema és Higuaín helyén játszhatna, hanem gyakorlatilag bárhol a támadó szekcióban, hiszen egy igen sokoldalú játékosról van szó.

A ’Borsócska’ becenévre hallgató játékos egyáltalán nem elégedett jelenlegi helyzetével a Manchester Unitednél, így minden bizonnyal örömmel csatlakozna José Mourinho csapatához. Van Persie érkezése óta Chicharito már csak negyedik számú csatár Alex Fergusonnál az imént említett holland, Wayne Rooney, valamint Danny Welbeck mögött, sõt lassan már az Univesidad de Chile csapatától igazolt 18 éves Ángelo Henríquez is megelõzi õt a rangsorban… Chicharito az angol sajtó szerint tehát szívesen váltana klubot, hogy megmentse karrierjét, kérdéses azonban, hogy az aktuálisan regnáló spanyol bajnok, a Real Madrid érdeklõdése valós-e, vagy csak a britek próbálják felsrófolni a játékos árát.

Forrás: www.as.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK