Továbbjutás, láthatatlanul

A továbbjutása már biztos volt, ezért nem is nagyon igyekezett a Real Madrid a harmadosztályú Alcoyano ellen. Az elsõ félidõben néhány gólt azért szerezhetett volna a spanyol bajnoki címvédõ, de azért szemmel látható volt: a játékkedv valahogy nagyon hiányzott a hazai játékosokból, annak ellenére, hogy José Mourinho igyekezett olyan játékosokat a kezdõcsapatba állítani, akik amúgy nem mindig kapják meg ezt a lehetõséget.

Unalmas, gyenge elsõ félidõ volt, kár lett volna tagadni – még Mourinho sem élvezte, mi több, talán a Real Madrid vezetõedzõje volt a leginkább unott a meccs alatt.

A szünet után sem lett jobb a meccs, de legalább gól volt: a 71. percben Ángel di María átvette a labdát, majd a kapufa segítségével megszerezte a vezetést csapatának, ráadásul a kiscsapat játékosát, Javi Selvast kiállította a játékvezetõ, mivel lest reklamált a madridiak góljánál. 1–0

Már mindenki a meccs végét várta, amikor José Callejón átírta a beszámolókat: rövid idõn belül kétszer is betalált, így végül 3–0-ra nyert a Real Madrid, és 7–1-es összesítéssel jutott tovább a Király-kupában.

Forrás: www.penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK