Laza négyes a déli matinén

Már az elsõ félidõben remekül játszott, de csak a szünet után tudta gólokban érvényesíteni óriási fölényét a Real Madrid a Getafe ellen.

Az elsõ félidõben csak a gól hiányzott a Real Madrid játékából – minden más megvolt, mert a királyi gárda ezúttal is majdnem ugyanolyan lendületesen játszott, mint a valenciai 5–0 alkalmából és az ötletességre sem lehetett panasz. A Getafe kapuja szinte folyamatos nyomás alatt volt, a végjátéknál azonban ezúttal nem voltak olyan pontosak a hazai játékosok, így a Bernabéu közönsége 45 perc alatt csak kihagyott helyzeteket láthatott, gólt azt nem.

A szünet után már nem voltak ilyan gondjai a Real Madridnak: a jó játék mellé ekkor már a gólok is jöttek, és idõnként élmény volt nézni, milyen sebességgel vezeti kontráit a hazai együttes.

Az elsõ gólra az 52. percig kellett várni, ekkor Sergio Ramos közelrõl kotorta a kapuba a labdát, ezzel megvolt a Real Madrid vezetése – találatot egyébként a liga végül öngólnak könyvelte el. Nem sokkal késõbb Cristiano Ronaldo percei következtek, a portugál ász rövid idõn belül klasszikus mesterhármassal döntötte el a találkozót: a 62. percben egy parádés kontratámadás végén volt eredményes, majd ezt követõen fejjel és tizenegyesbõl is betalált, így 72 perc játék után már négy góllal vezetett a Real Madrid.

Késõbb még újabb gólokat szerezhetett volna José Mourinho csapata, a Getafe összességében örülhetett annak, hogy megúszta négy bekapott góllal.

Forrás: fourfourtwo.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK