Ronaldo: Azt kívánom, hogy soha ne nyerjen Ferguson csapata

A korábbi Real Madrid és brazil labdarúgó, Ronaldo visszaszólt Sir Alex Fergusonnak, miután a skót szakember a világbajnok futballistát kövérnek nevezte csapata Bajnokok Ligája-búcsúja után.

A mérkõzés után Ferguson a már visszavonult sztár és a Real jelenlegi csillagának – akit Angliában csak Ronaldónak hívnak – összehasonlítására reflektált. A tréner a következõképp gúnyolódott: „Ha Cristianót a kövérrel, az öreggel kellene összehasonlítanom, azt mondanám, hogy Cristiano jobb. Õ egy tökéletes atléta. Sosem hagy ki egy meccset sem, fantasztikus fizikuma van, két nagyszerû lába, sebessége és a levegõben is kiváló.”

Az egykori brazil játékos, aki többek között mesterhármast szerzett az Old Traffordon a Real Madrid színeiben 2003-ban, gyorsan reagált Ferguson szavaira: „A Real Madrid elhallgattatta nekem. Több tiszteletet kellene tanúsítania. Egy ’Sir’ ilyet nem mondhat. Egy ilyen tapasztalt szakembernek nem szabadna ilyen tiszteletlenül megnyilvánulni.”
A korábbi futballista, aki Európában a PSV, a Barcelona, a Milan és az Inter csapatát is erõsítette, hozzátette: „Nincs több mondandóm a számára, csak annyi, hogy remélem, mindig veszíteni fog a csapata.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK