Ramos: A spanyol futball történelmének része akarok lenni

A Real Madrid középsõ védõje már 99 mérkõzést játszott le a ’La Rojában’. Õ a legfiatalabb játékos, aki beléphet a századosok közé.

Sergio Ramos elmondása szerint sem Varane-nal, sem Benzemával nem beszélt a két válogatott közti meccsrõl. Meghatottsággal gondol arra, hogy századik válogatott meccsét játszhatja majd.

Közel a századik meccs: “Remélem, része lehetek a spanyol futball történelmének. Ez nagy büszkeség nekem, és egy hatalmas személyes kihívás is.”

A legfiatalabb játékos, aki eléri ezt: “Egy focistának nagyon fontosak a személyéhez köthetõ rekordok. Már sok éve játszom a válogatottal, és ez büszkeséggel tölt el. Talán azt is elmondhatom majd a jövõben, hogy jóval több meccsen léptem pályára, mint száz.”

Célok a válogatottal: “Világosak az elképzeléseink. Tudatában vagyunk annak, hogy mindkét meccsnek komoly visszhangja lesz, a világbajnokságért játszunk, és jól akarjuk csinálni a dolgunkat.

A franciák elleni meccs: “Nagyon nehéz lesz. Még nem beszéltünk Varane-nal és Benzemával, de van idõnk, hogy váltsunk pár üzenetet. Elõbb még Finnország ellen játszunk, nem szabad alábecsülni senkit, mert bármelyik válogatott gondot tud okozni. Utána majd Franciaországgal is foglalkozunk.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK