Mourinho: Kalandvágyó vagyok

A portugál rejtélyes volt azzal kapcsolatban, hogy hol lesz edzõ a következõ szezonban, és megköszönte Pandev támogatását

A Real Madrid edzõje, José Mourinho megköszönte az Inter korábbi játékosának, Goran Pandevnek, hogy kiállt mellette a 2012-es FIFA Év Edzõje szavazás manipulálásával kapcsolatban. Felvetette annak a lehetõségét is, hogy nem marad a Bernabéuban.

A portugál tréner beszédet mondott egy kiállítás megnyitóján, amit Setúbalban, az edzõ szülõvárosában tartottak. Élt a lehetõséggel, hogy tisztázza, nem azért nem jelent meg a januárban, Zürichben megrendezett 2012-es FIFA Aranylabda-gálán, mert tudta, hogy nem fogja megnyerni az Év Edzõje díjat.

Csak az az egy szándékom volt (amikor azt mondta, hogy a szavazatokat megmásították – a szerk.), hogy mindenki tudja, nem azért nem mentem el, mert azt gondoltam, hogy nem fogok nyerni. Valószínûleg amúgy sem nyerhettem volna. Minden egyértelmû, senki sem kritizálhat engem. Nincs több mondanivalóm.” – mondta.

Mindazonáltal háláját fejezte ki a macedón kapitány, Pandev felé, aki a múlt héten bevallotta, hogy a szavazatát módosították.

„Szeretném megköszönni egy embernek azok közül, akik felhívtak. Köszönöm neki, hogy elég becsületes és bátor volt ahhoz, hogy ezt nyilvánosan bejelentse, mert tudom, hogy ez nem könnyû.” – mondta a portugál edzõ.

Mourinho, akinek 2016-ig van szerzõdése a Madriddal, titokzatos volt a jövõjét illetõen.

„Mindenki tudja, hogy kalandvágyó vagyok, de ez a családomnak nem egyszerû. Meglátjuk, mi fog történni. Portugália, Anglia, Olaszország és Spanyolország után nehéz új állomást találni. Az is lehet, hogy visszatérek egy elõzõhöz.” – nyilatkozott.

Még több rejtélyt hagyva a folytatással kapcsolatosan hozzátette: „Olyan dolgok történhetnek, amit eddig senki sem képzelt el.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK