Mourinho: A szezon hátralévõ részére teljesen elkötelezett vagyok a Madrid mellett

A Real Madrid edzõje Londonban járt, ahol megtekintette a Brazília – Oroszország mérkõzést. A pletykák szerint a portugál tréner a nyáron elhagyja a madridi csapatot, és készen áll arra, hogy visszatérjen a Chelsea kispadjára. A Sky Sportsnak adott interjújában elmondta, hogy imádja az angol futballt és megerõsítette a Chelsea-hez való kötõdését.

„Jelen pillanatban tõlem teljesen függetlenek a pletykák és spekulációk, akik pedig ismernek, azok tisztában vannak azzal, hogy mit gondolok a Real Madridnál végzett munkámról.” – mondta Mourinho a Sky Sportsnak.

Viccelõdött azzal is, hogy a jelenlegi fagyos angliai idõjárás sem tántorítja el: „Nem tagadom, hogy az idõjárás ellenére is szeretek itt lenni, ahogy pedig korábban is mondtam, van itt egy házam, a Chelsea-vel pedig különleges érzelmi kapcsolatom van. Egyszer biztosan visszatérek még az angol futballhoz, vagy a Chelsea-hez, vagy máshová.”

„Természetesen a Chelsea számomra többet jelent bármely más angol klubnál. A Chelsea a szívemben van, pont úgy, mint például az Inter.”

„Egyszer vissza kell térnem, de az teljesen normális, hogy Londonban vagyok. Ez teljesen ugyanolyan, mint amikor például a szülõvárosomban sétálok Portugáliában. Az emberek azt megszokottnak gondolják, de ez is ugyanolyan.”

A Manchester United és a Manchester City kispadjával is szóba hozták már, ezzel kapcsolatban Mourinho elmondta, nem számít arra, hogy ezek a helyek mostanában felszabadulnak.

„Szerintem a Manchester Sir Alex királysága, én pedig nagyon szeretném, ha örökké és még tovább az övé maradna az a munka. A másik szék pedig Robertóé, akinek szerzõdése van.”

„Két éve bajnok volt, tehát nem gondolom, hogy lesz mozgás a helyére, és remélem, hogy mindenkinek jól mennek a dolgai. Még Beniteznek is. Ugyanazt kívánom nekik, mint magamnak, hogy menjenek jól a dolgaik.”

Mourinho szerint a londoni látogatása teljesen normális, és nem szabadna, hogy egy esetleges közelgõ klubváltásával hozzák összefüggésbe.

„Sokat beszélnek errõl mostanában, de az embereknek meg kell érteniük, hogy nagyon gyakran vagyok Londonban, mivel van itt egy házam, imádok itt lenni, a lányunk pedig itt fog tanulni. Ezért az, hogy itt vagyunk, nem kellene, hogy ilyen különleges eseménynek számítson.”

„De akárhányszor jövök, az emberek látják, hogy vásárolok, azonnal elkezdik ezt összekötni egy esetleges visszatéréssel. Igaz, hogy mindig azt mondom, hogy szeretek itt lenni és nagyon jó volt az itt töltött idõ, és egy nap vissza is jövök. Hogy õszinte legyek, én is hozzájárulok a pletykákhoz.”

„Mindenesetre Madridban vagyok, a klub iránti teljes elkötelezettséggel és tele ambíciókkal a szezon hátralévõ részére.”

„A legjobb nyolc között vagyunk a Bajnokok Ligájában, illetve döntõt játszunk az Atlético Madriddal.”

„Azok, akik ismernek tudják, hogy profi vagyok és jelen pillanatban csak a Real Madridra gondolok.”

Forrás: SkySports
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK