Mourinho monológja – Amit nem mindenki fogad el

José Mourinho a minap érdekes részleteket árult el edzõi módszerérõl. A portugál tréner minden csapatánál elmond egy monológot az elsõ edzés elõtt, amivel tisztába teszi a szabályait. Vannak játékosok, akik ezeket a szabályokat nem fogadják el, nekik nincs könnyû dolguk.

„Van valami, amit minden egyes klubnál elmondok az érkezésemkor, és ezt akkor is meg fogom tenni, amikor július 10-én találkozom a játékosaimmal.”

„Ez egy monológ, amit mindig az elsõ napon mondok el: Ha profik vagytok, ha nem vagytok önzõek, ha a klubot magatok elé helyezitek és azért vagytok itt, hogy száz százalékig értem, a társaitokért és a klubért dolgozzatok, csodálatos kapcsolatunk lesz.”

„Ha önzõek vagytok, ha nem érdekelnek benneteket a szurkolók, akkor nagyon nem leszünk jóban.”

„Néha van pár srác, akik nem igazán akarják elfogadni az ilyen jellegû szabályokat, nos, ilyenkor alakulnak ki a problémás kapcsolatok, a klub pedig vagy a játékosokat, vagy az edzõt támogatja.”

„Ha a klub az edzõ mellett áll, a két kis fickó – lelép. Ilyen egyszerû.”

Teljesen nyilvánvaló, hogy Mourinho szándékosan említ “két kis fickót”, hiszen a pletykák szerint a Real Madridnál két játékossal gyûlt meg a baja ezen a téren. Úgy tûnik, hogy a Real Madrid Casillas és Ramos mellett állt ki.

Forrás: goal.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK