Cristiano kéztörõ szabadrúgása

A Real Madrid 6-0 arányban gyõzedelmeskedett idei elsõ felkészülési mérkõzésén az AFC Bournemouth ellenében. A meccs nem csupán Ancelotti, vagy több játékos debütálása miatt, vagy épp Cristiano sarkazásai okán maradt emlékezetes. A 11 éves Charlie Silverwood számára legalábbis biztosan nem.

Eltört egy 11 éves szurkoló csuklója, miután Cristiano Ronaldo célt tévesztett szabadrúgása õt találta meg a nézõtéren. Charlie Silverwood összegörnyedt a fájdalomtól, miután egy 35 yardos rakéta telibe találta a csuklóját, ami két helyen is eltört. De a fiú annyira látni akarta kedvenc csapatának Real Madrid elleni barátságos mérkõzését, hogy a sérülés ellenére a meccs hátralévõ 84 percét is a helyén töltötte. A mérkõzés után bement a kórházba, ahol megállapították a dupla törést.

„Ez az egyik legcsodálatosabb módja annak, hogy eltörjön az ember keze.” – mondta a fiú.

„Inkább ezt a módszert választanám, mint hogy leessek egy fáról, mint édesapám tette.”

„Erre nem lehet számítani. Ha nem teszem fel a kezem, nem hárítom a labdát a tenyeremmel, akkor most elsõ fogak nélkül ülnék itt.”

Az édesapa, aki szintén Bournemouth szurkoló, a következõt mondta: „Az egyik pillanatban még nézzük, ahogy Ronaldo a labda mögé áll, a következõben pedig Charlie felé szállt a labda.”

Ronaldo kétszer is betalált a mérkõzésen, a spanyol együttes pedig sima, 6-0-s gyõzelmet aratott. A Real Madrid a mérkõzés után a Bournemouth legenda Steve Fletcheren keresztül küldött egy aláírt mezt a fiúnak. Emellett a Bournemouth játékosok is dedikáltak neki egy labdát.

Frissítés: Az AS szerint Cristiano küldte a mezt a kisfiúnak, miután értesült az esetrõl, illetve meg is hívta õt egy mérkõzésre a Bernabéuba.

Videó az esetrõl: 



Kommentálom…

Forrás: Sky Sports
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK