Újra egyesületi közgyûlés!

A Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület elnöksége ismét összehívta az egyesület éves rendes közgyûlését, amely a tavalyi évhez hasonlóan most is augusztusban kerül megrendezésre.

2013. augusztus 10-én ismét közgyûlés keretein belül találkozhatnak a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület tagjai, hiszen az egyesület elnöksége erre a napra hívta össze az egyesület éves rendes közgyûlését.

A közgyûlési meghívókat a tagok a belépésükkor megadott e-mail címekre kapták meg, a visszajelzések alapján pedig szép számmal, az ország több pontjáról képviseltetjük magunkat az eseményen.

A korábbi évek tapasztalatai alapján ismét egy jó hangulatú délutánnak nézünk elébe, ahol a hivatalos ügyek megbeszélése mellett természetesen sztorizgatásra is lesz alkalom és idõ. Az eseményen az egyesület elnöke, a Madridban élõ Dévai Márk Sebastian is részt vesz.

A közgyûlés kezdési idõpontja 14:00, helyszíne pedig az egyesületünk által szervezett közös meccsnézések alkalmával már alaposan megismert törzshelyünk, a Sugár Bowling & Pub (1148 Budapest, Örs vezér tér 24., Sugár Üzletközpont).

Mivel az esemény nyilvános, így mindenkit szívesen látunk, ha pedig valaki a belépést fontolgatja, a helyszínen esetleg azt is megteheti.

Estére pedig minden kedves szurkolótársunknak jó meccsnézést kívánunk! Hala Madrid!

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK