Raúl: Mindenkinek köszönöm a rengeteg szeretetet

A Real Madrid lényegében komolyabb erõfeszítések nélkül abszolválta az Al Sadd elleni Bernabéu-kupát. A legendás Raúl is pályára léphetett a mérkõzésen, mindkét csapat színeiben, a közönség pedig a találkozó minden egyes percét emlékezetessé tette a legendás hetes számára.

Raúl:
„Csodálatos volt, minden szurkolónak szeretném megköszönni, akik kilátogattak, hogy kinyilvánítsák szeretetüket az irányomba. Felnéztem az eredményjelzõre és abban reménykedtem, hogy az idõ megáll. Remélem, hogy mindenki élvezte; a csapatom jól teljesített, közel állt a gólszerzéshez. Mindenki boldogan mehetett haza. A búcsúm nem is lehetett volna jobb annál, hogy egy teltházas stadion elõtt újra a Real Madrid mezében játszhattam.”

„Sok apró emlékezetes pillanat volt ezen a meccsen. Cristiano átadta a hetes mezt, Casillas a kapitányi karszalagot… Mindenki éreztette velem, hogy szívesen látnak. A klubnak, az edzõi stábnak köszönöm, hogy azt érezhettem, egy vagyok közülük. Az Atlético elleni debütálásomkor is hasonlóan éreztem magam a Bernabéuban. Nagyon élveztem, rengetegen eljöttek. Az, hogy Õfelsége is itt volt, hatalmas meglepetés. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy Spanyolország királya megjelent. Örökké hálás leszek, nagyon különleges este volt.”

„Sok évig harcoltam teljes szívvel ezért a mezért, mindig éreztem a szeretetet, amiért nagyon hálás vagyok mindenkinek. Semmit nem változtatnék meg azon, ami történt. Látszik, hogy megérte várni, ez az otthonom. A szurkolók élvezték az estét, a Real Madridnak pedig egységesnek kell lennie, hogy elérje a céljait. Egy új projekt kezdõdik, én pedig remélem, hogy a szurkolók szurkolni jönnek és mindenki száz százalékot nyújt majd.”

„Florentino elmondta, hogy a klub ajtaja mindig nyitva áll elõttem. Majd ha készen állok, hogy adjak valamit a klubnak, visszatérek…”

„Iker egy igazi profi és csapattárs, amit most él át, az számára új, de kemény munkával és erõfeszítéssel újra képes lesz segíteni a Real Madridot a klub céljainak elérésében. Cristiano a Real Madrid jelene és jövõje, biztos vagyok benne, hogy továbbra is így lesz. Ha a Bale dolog nem történik meg, akkor én jóval kevesebbe fogok kerülni. Egyébként ellenõriztem, Cristiano volt.” (nevet)

„Ez Jesé elsõ éve, ami kemény lesz, de biztosan meg fogja kapni a lehetõséget és remekül teljesít majd, ahogy Morata és Nacho is. A Real Madridnál nincsenek barátságos meccsek, keményen kell hajtani.”

Jesé:
„Nagyon boldog vagyok, mivel Raúl ilyen estét érdemelt. Ma is és mindig ezt érdemelné. Kiskorom óta néztem, ahogy gólokat lõ, számomra õ egy legenda. Egy elképzelhetetlennek tûnõ álom vált valóra, hogy a közelében lehettem, nagyon boldog vagyok.”

„Ha õ tudott úgy küzdeni, ahogy küzdött, akkor én miért ne tudnék? Fontos, hogy keményen dolgozz minden egyes nap, hogy megpróbáld elérni, amit õ, még akkor is, ha nagyon nehéz dolgod van.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK