2018. július 19., csütörtök

Ancelotti: Nincs szükségünk Falcaóra

  • Zs. Csaba
  • 2013.12.13. 21:49
A szombat délutáni, Osasuna elleni mérkõzés elõtt Carlo Ancelotti állt az újságírók rendelkezésére. A kérdésekre válaszolva elárulta, hogy nincs esély arra, hogy a Real Madrid a januári átigazolási szezonban megkísérelje Falcao szerzõdtetését.

Cristiano és a World Soccer magazin díja: „Többször is beszéltem már errõl a témáról. Boldog vagyok Ronaldo miatt. Az Aranylabda fontosabb, mint ez a díj. Megérdemli, hogy nyerjen, és remélem, így is lesz.”

Változtatások Pamplonában: „Nem fogok sokat változtatni azon a csapaton, amelyik Koppenhágában játszott. A játékosok remekül regenerálódtak. Ez egy nehéz mérkõzés lesz, ahol a legjobb tudásunk szerint kell teljesítenünk. Úgy gondolom, képesek vagyunk rá.”

Egy esetleges korai gól szerzésérõl: „90 percig kell játszanunk, ezért nem szabad megszállottan hajtani a korai gól megszerzésére. Az Osasuna egy nagyon szervezett csapat, ezért végig jól kell összpontosítanunk.”

Varane-ról: „Még pihen, mert ez a felépülési folyamat része. A térde sokkal jobban van, ma és tegnap már nem volt gyulladt. Elkezdett egy edzésprogramot, hogy visszanyerje az erejét az érintett területen. Folytatni fogja a rehabilitációt az év végéig, és januárban már újra velünk lesz.”

Az elõzõ meccsek pozitívumairól: „A csapat hozzáállása jó. Most már nagy az intenzitás a hátsó alakzatban, és sokkal egyértelmûbb a játékunk. Jó formában vagyunk jelen pillanatban, és ugyanezzel a hozzáállással kell folytatnunk, mert a szezon nagyon hosszú még.”

Xabi Alonsóról: „Beszéltem Xabival, és elmondtam neki, hogy itt mindenki – a játékosok, a szurkolók, én és a klub – azt szeretné, hogy maradjon. Ezek után a döntés az övé.”

A Bajnokok Ligája sorsolásról: „Nem olyan fontos, hogy kit kapunk a sorsoláson. Bárkit is kapunk, nehéz ellenfél lesz. Minden csapat más minõséget képvisel, néhányan veszélyesebbek, mint a többiek, de minden klub ellen nehéz lenne játszani.”

Cristiano Ronaldóról: „Cristiano nem csak most van csúcsformában. Õ már négy vagy öt éve ezen a szinten játszik.”

Falcaóról: „Õ egy nagyszerû játékos, de teljesen elégedettek vagyunk a csatárainkkal. A csapat sok gólt szerez, így jelenleg nincs szükség Falcao szerzõdtetésére.”

Di Maríáról: „Beszéltem vele és elmondtam neki, hogy az irodám ajtaja mindig nyitva áll elõtte, ha el akar érni, de õ nem jött. Jól érzi magát, játszani fog holnap, de nem tudom, hogy mennyit.”

A továbbiakról: „Négy mérkõzés maradt még a szezon feléig. Mindet meg kell nyernünk, és akkor boldogok leszünk.”

 


Hozzászólások

Tabella