Raúl: A Real és a PSG között nincs barátságos mérkõzés

Raúl meglátogatta a Real Madridot a csapat dohai szállásán, és beszélt a küszöbön álló PSG elleni találkozóról: „Ma szûk lesz a stadion. A Real Madrid és a PSG között nincsenek barátságos meccsek és remélem, az emberek élvezni fogják a mérkõzést és sok gólt láthatnak. A közeli országokból is érkeztek nézõk, ez most egy ünnepnap.” Emellett a BL nyolcaddöntõje is szóba került, ahol a blancók Raúl másik európai klubjával, a Schalkéval csapnak össze: „Számomra egy nagyon különleges párharc lesz. A Real Madrid esélyesebb, mint a Schalke 04, de mindig óvatosnak kell lenni a németekkel, mivel a végsõkig harcolnak, küzdenek. Ráadásul jó csapatuk van.”

Katar teljesen felbolydult a Real Madrid érkezésétõl…
Ez egy különleges nap az ittenieknek. Mindenkit feltüzelt ez az egész, egy nagy meccsnek lehetünk tanúi a PSG ellen, akik már egy hete itt edzenek. E két csapat között nincsenek barátságos meccsek, a stadion tömve lesz, ez egy ünnepnap a helyieknek. A közeli országokból is érkeztek nézõk. Ma szûk lesz a stadion, remélem, az emberek élvezni fogják a mérkõzést és sok gólt láthatnak. Boldog vagyok, hogy ezeket a pillanatokat megoszthatom régi barátokkal és ismerõsökkel.

Hogy látja a Real Madridot külsõ szemlélõként?
Mindig hû leszek a Real Madridhoz. Minden meccset igyekszem megnézni, bár ez idõnként nehéz az idõeltolódás miatt. Mindig szorítok értük, jóllehet néha nem egyszerû a helyzet. Remek formát hoznak ebben a szezonban, most minden a lehetõ legjobban megy. Jelenleg kivételesen jó helyzetben vannak a BL-ben, és a La Ligában is lesz még lehetõségük arra, hogy fordítsanak.

A Real Madrid és a Schalke csapatát is erõsítette. Mit gondol, mire számíthatunk a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében?
Egy különleges találkozó lesz számomra. A Schalke 04 zseniális lesz és örülök, hogy a csapattársaim és a szurkolók egy ilyen nyolcaddöntõt élhetnek meg. A Real Madrid esélyesebb, de mindig óvatosnak kell lenni a németekkel, mivel a végsõkig harcolnak, küzdenek. Ráadásul jó csapatuk van.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK