Raúl: Eszembe jutott, hogy akár én is ott lehetnék a pályán szerda este

A Real Madrid és a Schalke korábbi legendás játékosa, Raúl adott interjút a német klub hivatalos lapjának, melyben beszélt a két csapat közötti közelgõ párharcról.

A sorsolás: „Elõször az futott át az agyamon, hogy ebben a párharcban akár én is ott lehetnék.”

Mely csapat továbbjutásának örülne? „Erre nem tudok mit mondani, még akkor sem, ha a Real Madridban váltam felnõtté, lényegében ott töltöttem a karrieremet és rengeteg dolgot értem el. Csodálatos idõszak volt számomra. A Schalke együttesében kevesebb ideig játszottam, de annál intenzívebb volt az élmény. Amikor elhagytam Gelsenkirchent, nem gondoltam, hogy ilyen szorosan fogok kötõdni a klubhoz. Egy nagyon kényelmes pozícióból nézem majd a meccset.”

Tanács a Schelkénak: „Mindkét meccsen hibamentesen kell játszaniuk. A játékosaiknak 120%-ot kell beleadniuk, mindent ki kell hozniuk magukból. Emellett persze szerencse is kelleni fog. Ahogy mindig mondom, otthon jó eredményt kell elérniük, mivel ha nem így lesz, akkor a Bernabéuban hihetetlenül nehéz meccs vár rájuk.”

Kulcsfigurák: „Nem meglepõ, de Cristiano Ronaldo lesz az. Karrierje csúcsán van, minden meccsen keményen küzd. Tiszteletreméltó a teljesítménye és az állandósága. Xabi Alonso is nagyon fontos a Real Madrid számára, õ az, aki a pálya közepérõl diktálja a tempót. De vannak még olyan fontos játékosok, mint Casillas vagy Ramos.”

A helyszínen nézni a meccset: „Egy álom lenne, de aznap kötelezettségeim vannak az Al-Saddal az Ázsiai Bajnokok Ligájában. Szerencsére a televízióban tudom majd nézni. Szokatlan, de örömteli helyzet számomra, egészen más lesz. (nevet)”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK