16 Real Madrid játékos válogatott meccseken

A Real Madridból 16 játékos tesz eleget válogatott kötelezettségének a héten. Kedden Jesé, Isco, Carvajal és Morata játszik majd a huszonegy éven aluliak válogatottjában, míg a többiekre szerdán vár mérkõzés.

Spanyolország – Olaszország (szerda, 22:00)
Casillas, Xabi Alonso és Sergio Ramos áll ki az olaszok ellen a Vicente Calderónban. A barátságos meccs egyik nagy elõnye a blancók szempontjából, hogy nem jár utazással.

Portugália – Kamerun (szerda, 21:45)
Cristiano Ronaldo, Pepe és Coentrao képviseli a Real Madridot ezen az összecsapáson a Dr. Magalhães Pessoa-stadionban. Ez lesz az utolsó mérkõzése a portugál válogatottnak a szezon vége elõtt.

Franciaország – Hollandia (szerda, 21:00)
Benzema és Varane szerepelhet majd ezen az igazi csemegének ígérkezõ mérkõzésen. A francia együttes a Stade de France-ban lép pályára.

Svájc – Horvátország (szerda, 20:30)
Modric tovább folytathatja a felkészülést a világbajnokságra Horvátországgal. A svájci válogatott az AFG Arénában fogadja a horvátokat, Sankt Gallen városában.

Dél-Afrika – Brazília (szerda, 18:00)
Marcelo lesz az, aki a legnagyobb távolságot járja majd be a válogatott mérkõzés okán. A Real Madrid védõje Johannesburgba, a spanyol válogatott 2010-es világbajnoki gyõzelmének helyszínére utazik, hogy Dél-Afrika válogatottja ellen futballozzon a Soccer City Stadionban.

Románia – Argentína (szerda, 20:00)
Di María is megkapta behívóját Sabellától a következõ barátságos mérkõzésre. A Madrid játékosa nem hagyja el Európát, hiszen csapata Bukarestben lép majd pályára.

Wales – Izland (szerda, 20:45)
Gareth Bale visszatér szülõvárosába, Cardiffba, hogy a walesi csapat kapitányaként a Cardiff City Stadionban lépjen pályára egy Izland elleni barátságos meccsen.

Spanyolország U21 – Németország U21 (kedd, 20:45)
Jesé, Carvajal, Morata és Isco, a castillás Pachecóval és Derikkel karöltve utazik Palenciába, hogy a németek ellen bizonyítsanak egy felkészülési meccsen a 21 éven aluliak Európa-bajnokságát megelõzõ selejtezõk elõtt.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK