A Real Madrid játékosai kiválóan szerepeltek válogatottjaikban

A Real Madrid tizenhat játékost nélkülözött az elmúlt néhány napban, akik barátságos meccseket játszottak válogatottjaik színeiben. Modric és Di María kivételével mindenki gyõzelemmel térhetett vissza Madridba, de a legfontosabb az, hogy a sérülések elkerülték a játékosokat.

Spanyolország – Olaszország (1-0)
Casillas és Sergio Ramos a kezdõ csapatban léptek pályára, Iker 45 perc után, Sergio pedig 66 perc után hagyta el a pályát. Xabi is kivette a részét a gyõzelembõl, õ a szünet után állt be. A mérkõzés egyetlen találatát Pedro szerezte.


 

Portugália – Kamerun (5-1)
Cristiano Ronaldo kétszer, Coentrao pedig egyszer talált be az afrikai együttes hálójába, õk mindketten végigjátszották a találkozót. Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy a kameruni egyenlítõ gól elõtt Coentrao hibája (sétálgatása) eredményezte, hogy a késõbbi gólszerzõ nem tartózkodott lesen az utolsó fontos passz pillanatában. A portugál szövetség tájékoztatása szerint Pepe betegség miatt nem lépett pályára.
Duplájának köszönhetõen Cristiano Ronaldo a maga 49 góljával immár a portugál válogatott történetének legeredményesebb góllövõjének mondhatja magát.


 

Franciaország – Hollandia (2-0)
Benzema és Varane is a kezdõcsapat tagjai voltak a Hollandia felett aratott gyõzelem alkalmával. Karim kiválóan teljesített, õ szerezte a mérkõzés elsõ gólját, a második találat elõtt pedig nagyon fontos és tökéletes passzt adott a szélen elfutó társának, akinek a beadását Matuidi váltotta gólra. Varane végigjátszotta a mérkõzést, Karim a 81. percben tapsvihar közepette hagyta el a pályát.


 

Svájc – Horvátország (2-2)
Modric a második félidõben állt be, amikor az eredmény már 2-2 volt, ezután már nem született több találat.


 

Dél-Afrika – Brazília (0-5)
Marcelo a kezdõcsapat tagja volt a nagyon sima gyõzelmet hozó mérkõzésen Johannesburgban. A Real Madrid szélsõ védõje mind támadásban, mind védekezésben remek meccset tudhat maga mögött, 58 percet töltött a pályán.


 

Románia – Argentína (0-0)
A gól nélküli döntetlent hozó mérkõzésen, amelynek talán egyetlen emlékezetes pillanata az volt, amikor Messi megszabadult gyomortartalma egy részétõl, Di María a kezdõ csapat tagja volt. A Real Madrid középpályása egyébként csapata egyik legjobbja volt.


 

Wales – Izland (3-1)
Gareth Bale volt a barátságos mérkõzés kulcsfigurája, hiszen két gólpassz mellett egy gólt is magára vállalt ezen az estén. Wales vezetõ góljára még tudtak reagálni a vendégek, de a második félidõben Bale-ék eldöntötték a meccset. Gareth 71 percet töltött a pályán, gólja után rögtön lecserélték.


Bale gólja

Spanyolország U21 – Németország U21 (2-0)
A mérkõzés két gólját Isco és Morata szerezték, az 52. és az 54. percben. Carvajal, Morata és Isco is végigjátszotta a találkozót, a castillás Derik a 46. percben állt be, Pacheco pedig ugyanekkor hagyta el a játékteret.


 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK