Ancelotti: Várjuk vissza Jesét a következõ szezonban

A Real Madrid – Schalke mérkõzés lényegében komolyabb erõfeszítéseket nem igényelt a csapattól, vélhetõen mindkét együttes úgy volt vele, hogy szívesebben készült volna inkább a hétvégi bajnokikra. Ennek ellenére Kolasinac még ezt a meccset is be tudta árnyékolni egy felesleges és durva belépõvel, melynek köszönhetõen a csapat talán legtehetségesebb fiatal játékosa fél éves kihagyásra kényszerül.

Ancelotti:
„Úgy hiszem, megerõsítették, hogy Jesé elülsõkeresztszalag-szakadást szenvedett. Nem volt szerencséje. Úgy gondolom, hogy ez az egész Real Madrid számára szerencsétlen helyzet. Egy nagyon fontos játékost veszítünk el, egy fiatalembert, aki nagyon jól teljesített a szezon során és meglepett mindenkit. Ilyen a futball. A sérülések a játékosok karrierjének részét képezik, de mi mellette leszünk és támogatni fogjuk, várjuk vissza a következõ szezonban.”

„Reméljük, hogy gyorsan fel fog épülni, szeretnénk ezúton is a támogatásunkról biztosítani. Várjuk vissza, sok szerencsét kívánunk neki. Egyértelmû, hogy a sérülése után is fontos játékosa lesz a Real Madridnak. Szomorúak vagyunk. Nagyon sajnáljuk a dolgot, de ilyenek megtörténnek a futballban. Ez egy fontos idõszak lesz számára, de ez is hozzájárulhat karaktere fejlõdéséhez. Ugyanennyi idõsen én is megküzdöttem ezzel. Nem egy jó dolog ez az idõszak, de nem is annyira rossz. Pozitívnak kell maradnunk.”

„A keretet egy kicsit lesújtotta a dolog. Elõfordul, hogy ez történik egy játékossal, ahogy Khedira esetében is. Ez is egy újabb probléma mindenki számára, mi pedig jól fogunk rá reagálni, mivel a csapatban van tartás. Még többet kell tennünk, mivel Jesé sokat segített a csapatnak ebben a szezonban, legfõképp akkor, amikor Cristiano nem volt bevethetõ. Meg fogjuk oldani.”

„A spanyol futball számára jót tesz, hogy három csapat is ott van a negyeddöntõben a Bajnokok Ligájában. Ez is annak a jele, hogy az itteni foci komoly erõt képvisel. De igazából nem tudom. A legjobb csapatok jutnak a negyeddöntõig. A holnapi, Manchester United – Olympiacos mérkõzés ezt egy kicsit megbolygathatja. A többiek Európa legjobbjai, úgy gondolom, nagyon nehéz és kemény negyeddöntõk elé nézünk.”

„Jó formában vagyunk, nagyon várjuk a vasárnapi meccset. Tudjuk, hogy nehéz meccs lesz egy nagyszerû ellenfél ellen. A legutóbbi találkozásunk óta sokat javult a csapat. A legjobbunkat kell hoznunk, mivel ahhoz, hogy legyõzd a Barcelonát, 100%-ot kell nyújtanod. Természetesen már eldöntöttem a kezdõt. Nem gondolom, hogy nehéz lenne. Nem fogom túlbonyolítani a dolgokat. Mindenki dolgát megkönnyítem.”

„Úgy gondolom, hogy mindenkinek a személyes véleménye, ha azt mondja, jobbak vagyunk, mint a másik csapat. Összességében úgy gondolom, nagyon izgatottak vagyunk emiatt a csapat miatt. Sokat javultunk. A hangulat remek. Izgatottak és motiváltak vagyunk. Minden versenysorozatban. A mérkõzés nagyon nehéz lesz, de magabiztosak vagyunk. Nyílt összecsapás lesz, nem gondolom, hogy ez dönti majd el a bajnokságot, mivel az Atlético is versenyben van. Szerintem a liga kimenetele az utolsó meccsen dõl majd el.”

Bale:
„Jól játszunk, nagy önbizalommal és jó sorozat van mögöttünk. Most nagyon komolyan fel kell készülnünk a Barcelona elleni meccsre.”

„A Barcelona az egyik közvetlen riválisunk, meg fogunk próbálni jó teljesítményt nyújtani és három pontot szerezni. Nagyon jó játékosaik vannak, de a saját játékunkra és csapatunkra koncentrálunk, mivel nálunk sincs ez másképp.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK