Marcelo: Bocsánatot kérünk a szurkolóinktól

A Real Madrid elszenvedte sorozatban második vereségét a spanyol bajnokságban, a riválisok viszont nem tették meg azt a szívességet, hogy hibázzanak, így a királyi gárda komoly hátrányba került a bajnoki címért folytatott harcban.

Marcelo:
„Keményen fogunk dolgozni, hogy a Real Madrid a megérdemelt helyre kerüljön.”

„Több helyzetet is kidolgoztunk, de nem tudtuk kihasználni õket. Ilyen a futball. De szeretnénk bocsánatot kérni a szurkolóinktól, akik mindig mögöttünk állnak. Tudtuk, hogy a szezon vége nagyon nehéz lesz, nagyon fontos meccsekkel, mi pedig harcolni fogunk.”

„Több olyan meccs következik most, amelyek döntõként foghatók fel. A játékosainkat természetesen fejben megviseli a helyzet, de nem állhatunk le, folytatnunk kell a megkezdett munkát, hogy a Real Madrid a jól megérdemelt helyére kerüljön. Nehéz ilyen sok meccset megnyerni. Kettõt elveszítettünk, most pedig minden hihetetlenül nehéz lett.”

Ancelotti:
„Nem gondolom, hogy az elõzõ vereség hatott ránk. Eddig minden jól ment, most pedig itt tartunk. Most mindenkinek a tartására szükségünk lesz. A bajnokság innentõl kezdve sokkal bonyolultabb történet, minden meccs nagyon fontos lesz.”

„Nem gondolom, hogy vereséget érdemeltünk. Egyfelõl lehet, hiszen nem készültünk fel kellõképp a Sevilla kontráira, õk pedig mindkét gólt így szerezték. Vezettünk, több gólt is szerezhettünk volna. Aztán õk lõttek kettõt szinte ugyanúgy akkor, amikor nagyobb egyensúlyra lett volna szükségünk.”

„Alonso nem hibás, nem jól kezelte a labdát, de nekünk támogatnunk kellett volna és nem tettük. Mindkét gól emiatt született. Cristiano Ronaldo ideges volt, mivel elveszítettük a meccset. Ennyi. A bajnokság most sokkal nehezebb lett, mivel hátrányba kerültünk. Nehéz, de nem lehetetlen.”

„Nagy csapatok ellen játszani? Nem probléma. A csapat kisebb együttesek ellen is veszített. A bajnokság nem könnyû, erõs csapatokkal van tele a mezõny, minden meccs nehéz. Magunkkal kell foglalkoznunk. Két meccset veszítettünk el sorozatban, de hinnünk kell abban, hogy még nyerhetünk. Hátrányban vagyunk, de hinnünk kell abban, hogy lehetséges a gyõzelem.”

Pepe:
„Szeretnék gratulálni a Sevillának, megpróbáltuk kiharcolni a gyõzelmet, de nem sikerült. Még vannak hátra meccsek, lehetséges a végsõ gyõzelem. A mai meccsnek nincs köze a Clásicóhoz. Ilyen a futball. Készen kell állnunk a Rayo elleni szombati mérkõzésre.”

„Jól játszunk, nyomás alatt tartottuk õket, de a kis dolgokon múlt… Jobban kell koncentrálnunk bizonyos helyzetekben, jobban kell olvasnunk a játékot. Most már nem hibázhatunk.”

Xabi Alonso:
„Voltak olyan idõszakok a meccsen, amikor mi irányítottunk, helyzeteket dolgoztunk ki, de végül ez nem a mi esténk volt, veszítettünk. Olyan védelmi hibákat követtünk el, amelyek vereséghez vezettek. Egyértelmû, hogy már nem szabad hibáznunk, de próbálkozni fogunk és megfordítjuk az állást. Ez rajtunk múlik.”

„Van még idõ a gyõzelemre. Az Atlético és a Barcelona az, akiknek hibázniuk kell, mi ezt nem engedhetjük meg magunknak. Reménykednünk kell. Meg kell vizsgálnunk, hogy miben hibáztunk, újra formába kell lendülnünk, mert ez kulcsfontosságú a szezon hátralévõ felében.”

„Nem arról van szó, hogy korábban tökéletes volt a helyzet, most pedig katasztrofális, valahol a kettõ között vagyunk, de a hibákat ki kell javítanunk záros határidõn belül. Úgy gondolom, hogy a védekezésünk esett vissza kissé, ami eddig lehetõvé tette a meccseink megnyerését.”

„A Barcelona és a Sevilla ellen nem volt elég egységes a csapat a vezetés megszerzése után ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el. Aztán voltak hibák, például az enyém az elsõ gólnál, ami a döntetlent eredményezte, majd nyílttá tette a meccset.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK