Cristiano újabb jócselekedete

Cristiano Ronaldo neve nem elõször merül fel jócselekedetei kapcsán, a portugál sztár rengeteg embernek segített már az elmúlt években. Ezúttal egy 14 éves lengyel kisfiú álma vált valóra a Real Madrid támadójának köszönhetõen.

Dawid Pawlaczík, egy 14 éves lengyel Real Madrid szurkoló kisfiú egy évvel ezelõtt autóbalesetet szenvedett. A baleset következtében három hónapra kómába esett. A szülei tisztában voltak a spanyol klub iránti rajongásával, ezért a kórházba egy címeres ágynemût vittek be neki. Sõt, le is játszották a kisfiúnak a Real Madrid meccseit, amiket fejhallgatón keresztül hallgathatott meg.

Nagy meglepetésre Dawid tavaly novemberben egy Cristiano Ronaldo gól után nyitotta ki a szemét. Ezután gyorsan javult az állapota, egy hónapon belül hazaengedték. Egy lengyel lap szerint Cristiano Ronaldo a történet hallatán azonnal reagált a megkeresésre, majd meghívta Dawidot és a családját a Santiago Bernabéuba, hogy élõben tekintsék meg a Real Madrid – Borussia Dortmund Bajnokok Ligája negyeddöntõt. Felajánlotta, hogy minden költséget áll és biztosította, hogy a család különleges bánásmódban részesüljön.

A mérkõzés után aztán ügynöke és Florentino Pérez társaságában személyesen is találkozott Dawiddal, majd elmondta, mennyire örül, hogy láthatja. Ronaldo a kisfiúnak adta a mérkõzésen viselt mezét, aki elmondta, hogy be fogja kereteztetni azt, majd kiteszi a szobája falára. Köszönetképp Dawid megajándékozta Ronaldót egy piros-fehér lengyel sállal, amit Hugo, Cristiano testvére azonnal fel is vett.

Néhány hasonló témájú cikkünk:
Amit kevesen tudnak Cristiano Ronladoról
Cristiano Ronaldo Dubajba utazik jótékonykodni
Cristiano és Messi összefogtak egy jó cél érdekében
A csodálatos Cristiano Ronaldo
Cristiano egy tízhónapos kisfiún segített

Forrás: Fakt
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK