Modric: Az álmom folytatódik

Luka Modric 2018-ig meghosszabbította szerzõdését a Real Madriddal, ez alkalomból pedig egy rövid beszélgetést is megejtett a klub hivatalos TV-csatornájának riporterével.

„Nagyon boldog vagyok, a mai számomra egy nagyon fontos nap. Szeretnék köszönetet mondani a klubnak és az elnöknek, Florentino Péreznek a bizalomért, amit belém fektettek. Azzal szeretném ezt meghálálni nekik, hogy a következõ években a legjobbamat nyújtom.”

„Amikor a Real Madridhoz jöttem, minden álmom valóra vált. Ezek az évek csodálatosak voltak. Minden pillanatát kiélveztem az itt töltött idõnek, nagyon jól szórakoztam. A következõ években még ennél is többet fogok adni. Az álmom a szerzõdéshosszabbítással folytatódik. Remélem, hogy a jövõben nagyon sok trófeát nyerünk majd.”

„Az elsõ pillanattól kezdve érzem a szeretetet a lelátókról. Nem mondhatok mást, mint hogy nagyon köszönök mindent a szurkolóknak. Minden meccsen a legjobbamat fogom nyújtani, hogy büszkék legyenek rám.”

„Amikor két éve megérkeztem, megnyertük a Spanyol Szuperkupát. Ez volt az elsõ meccsem. Remélhetõleg az Atlético pályáján megnyerjük a következõt. Nagyon magabiztos vagyok, fontos lenne, hogy újabb gyõzelemmel kezdjük a szezont az Európai Szuperkupa elhódítása után. Mindent bele fogunk adni, hogy a klub számára még több örömet okozzunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK