Ramos: A játékosok nem számítanak, csak a Real Madrid

A Real Madrid egy számára mumusnak számító pályán iskolázta le a Deportivót, a királyiak 8-2-es gyõzelmet arattak. A fõszereplõk szerint két vereség után különösen fontos volt elõrukkolni valamivel, de mindig van hová fejlõdni. Mérkõzés utáni nyilatkozatok.

Ancelotti

A mérkõzés: „Az elsõ góltól kezdve kiegyensúlyozott volt. A Deportivo jól védekezett addig. Cristiano gólja után több szabad teret kaptunk, már nehezebben tudták õrizni a támadóinkat. Akárhogy is, intenzívebben játszottunk. Az döntötte el a meccset, hogy kihasználtuk a lehetõségeinket.”

Cristiano Ronaldo: „Egy fenomén játszik nálunk és más kiváló képességû játékosok, akik remekül tudnak együtt dolgozni. Ez volt a legjobb ebben a meccsben.”

A cserék: „Még intenzívebbé tették a meccset. A friss játékosok hozzájárultak ahhoz, hogy gyorsan befejezõdjön a meccs. Illarramendi hozta az egyensúlyt, Chicharito a mélységet, Isco pedig a minõséget.”

James: „Jól játszott, akárcsak a Basel ellen, és csodás gólt szerzett.”

Benzema: „Azért cseréltem le, mert egy középpályásra volt szükségem, mert a meccsnek abban a szakaszában volt egyedül olyan helyzet, amikor nem irányítottunk.”

A jövõ: „Fejlõdnünk kell. Ma megmutattuk, mire vagyunk képesek és hogy sok fajta gólt tudunk szerezni, de az egyensúlyon javítani kell. Két vereség után 13 gólt szereztünk, ez azt mutatja, hogy jól reagáltunk.”

A Barcelona elõnye: „Most azon vagyunk, hogy kijavítsuk a problémákat, nem a pontok érdekelnek minket. Az idény hosszú. A hátránnyal nem lesz gond.”

Butragueño

Fontos gyõzelem: „Nagyon fontos volt számunkra ez a mérkõzés, de kiválóan sikerült, nagyon hatékonyak voltunk. Mindig fontos a gyõzelem, de két vereség után még inkább. A jövõ szempontjából fontos eredmény született.”

A csapat állapota: „Azt hiszem, hatalmas lehetõségek vannak ebben a csapatban, ezt ma is láthattuk. Elöl hihetetlen embereink vannak, akik bármikor képesek eldönteni a meccset. Amikor nem nyerünk, az emberek, szurkolók és a sajtó egyaránt, dühösek. De mi nyugodtak vagyunk. És most erre van szüksége ennek a csapatnak: önbizalomra.”

Jesé: „Remekül fejlõdik, de türelmesnek kell lenni, mert komoly sérülése volt. A következõ hónapokban nagy hasznunkra lesz, de ki kell várni. Hamarosan csatlakozni fog az edzésekhez, de bölcsnek kell lennünk, hogy ne kapkodjuk el a visszatérését.”

Sergio Ramos

Az eredmény: „Rossz széria után voltunk, s lehet tudni, hogy a Madridnál mindegy, hogyan, ha vesztesz, akkor vesztesz. Két fontos gyõzelmet könyvelhetünk el, ebbõl meríthetünk önbizalmat. Intenzíven kezdtünk, a második félidõben ezt meg is tudtuk õrizni.”

Fordulópont: „A futballban meg kell élni jót is, rosszat is. Folytatni kell a fejlõdést. A csapat jól reagált, optimistán álltunk a maihoz, hogy folytathassuk a javulást. Minden összevetve itt a játékosok a legkevésbé fontosak, a lényeg a klub és az, hogy minden címre eséllyel pályázzunk.”

Chicharito

Elégedettség: „Azért jöttem, hogy gólokat szerezzek. Köszönetet kell mondanom a társaimnak, mert hál’ Istennek remekül kezdtem. Remélem, több játéklehetõséget kapok majd, hogy jó dolgokat csinálhassak a pályán.”

Két vereség után válság: „Épp csak megérkeztem, két hete vagyok itt és senki sem vagyok még, nem beszélhetek errõl, amit én látok, hogy az öltözõ változatlan a jó és a rossz eredmények után is. Ez a csapat alázattal dolgozik, és nem jobb a hangulat attól, hogy nyerünk, de nem is rosszabb egy vereség után. Ez a futball, néha veszítesz, bár ez a klub mindig a gyõzelemre tör. Most a keddi meccsre kell gondolni.”

Tökéletes meccs: „Mindig van hová fejlõdni, a tökéletesség nem létezik, de keresni kell. Ezt megtanultam. Nem lesznek tökéletes meccsek, dolgozni kell és rúghatsz akármennyi gólt, mindig tudsz javulni.”

Chicharito tökéletes meccse: „Mindig higgadt próbálok lenni és szerény, ez egy remek kezdet, amibõl önbizalmat meríthetek. Minél több idõt szeretnék kapni.”

 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK