Isco: Ha így folytatjuk, a trófeák jönni fognak

A Real Madrid a Liverpool csapatát fogadja a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik játéknapján, ahol be is biztosíthatja a továbbjutást. Isco a Bwinnek adott interjúban értékelte a csapat jelenlegi formáját, a nyáron érkezõket, beszélt a Tizedikrõl, és természetesen a Liverpoolról is.

A Liverpool elleni mérkõzés
“Fontos mérkõzés lesz, amivel bebiztosíthatjuk a helyünket a legjobb 16 között. Egy erõs és sikeres csapat ellen játszunk. Nem engedhetünk ki egy pillanatra sem, mert a Liverpool képes egy kontratámadásból, vagy a semmibõl is gólt szerezni. A Bernabéuban nagyobb esélyünk lesz a gyõzelemre mint a Liverpoolnak. De a futballban bármelyik csapat képes meglepetést okozni, ezért ugyanazzal a hozzáállással és ugyanazzal a meggyõzõdéssel kell kimennünk a pályára, ahogyan a szezon során mindig.”

Folytatni kell, amit elkezdtünk
“A kulcs, hogy folytassuk azt, amiben jók vagyunk. A hozzáállás, amit minden mérkõzésen mutatunk, legyen szó az Anfieldrõl, vagy épp a Cornelláról. Kulcsfontosságú a megfelelõ felkészültség, és minden meccset úgy felfogni, mintha az lenne a legfontosabb. Ha így csinálunk mindent, akkor biztos vagyok benne, hogy az eredmények és a trófeák is jönni fognak.”

“A csapat nagyon magas szinten teljesít. Talán az elején nem voltunk meggyõzõek, de most, miután az újak beilleszkedtek, mindenki elkötelezett és képes a szerepére koncentrálni, a csapat is sokkal teljesebb és összeszokottabb lesz. Reméljük, hogy ez a gyõzelmi széria minél tovább fog tartani.”

A klubnál eddig eltöltött idõ
“Pozitívra értékelem. A világ legjobb csapatában játszom és trófeákat nyerünk. Megnyertük a Tizediket, amit Madridban már olyan régóta vártak, és remélem, nem itt lesz vége a sikereknek. Lenyûgözõ csapatunk van, nagyszerûen játszunk, és reméljük, folytatni tudjuk ezt.”

“Büszkeséggel tölt el, hogy a Tizedik részese lehettem. A profi karrierem szinte még csak most kezdõdött el, de már számos gólt szereztem. Ha lehetséges, akkor még több trófeát akarok nyerni, az összeset, amit egy játékos megnyerhet. És ehhez a legjobb hely a Real Madrid.”

Cristiano és az Aranylabda
“Senkit sem lep meg Cristiano teljesítménye. Mindenki tudta, hogy meg fogja dönteni a Bajnokok Ligája rekordját. Nálam õ érdemli meg legjobban az Aranylabdát, mindenért, amit elért: rengeteg gólt szerzett, és több trófát is nyert a Madriddal.”

Az újak dicsérete
“Kroos passzképessége lenyûgözõ, nagyon ritkán látni, hogy egyet is elrontana. James magas minõséget képvisel, egy olyan bal lábbal, amivel oda rúgja a labdát, ahova akarja. Chicharito gólérzékenysége kisegít minket, amikor a mérkõzések nem mennek túl jól számunkra. Keylor Navas pedig az egyik legjobb kapus a világon. Nagyon gyors és a kapuban kevés hozzáfogható játékos van.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK