5 éves a Peña Madridista Húngara!

A Real Madrid Magyar Szurkolói egyesület, vagyis a Peña Madridista Húngara 2014. december 15-én ünnepli 5. születésnapját, weboldalunk pedig december 3-án lett 3 éves. Ebbõl az alkalomból azokkal a tagjainkkal, akiknek lehetõségük volt megjelenni, december 6-án összegyûltünk egy kis baráti beszélgetésre, évértékelésre, tortázásra. De lássuk, mi is történt.

Nem hazudtoltuk meg önmagunkat, hiszen a magyar madridisták körében rendkívül népszerû közös meccsnézéseink helyszínén, a Sugár Bowling & Pubban hirdettük meg az egyesületi találkozót. A visszajelzések alapján tudtuk, hogy nagyjából hány fõre számítsunk, ami bár a taglétszámunkhoz képest elenyészõnek mondható, figyelembe véve a tagok földrajzi elszórtságát, mégiscsak egy szép szám. Így végül nagyjából harmincan gyûltünk össze a pub különtermében.

Hogy mi is történt? Gyertyánági András, az egyesület alelnöke köszöntötte a megjelenteket, majd egy gyors, ám hivatalos közgyûlés levezénylése után belekezdett az egyesület 2014-es évének értékelésébe, illetve a 2015-ös év terveinek vázolásába. Ebben Pangert Roland, közös meccsnézéseink szervezõje, illetve az általa készített prezentáció is segítségére volt.

 

A penamadridista.hu weboldalának és facebook-oldalának eredményei után (Magyarország legnagyobb szurkolói oldala lettünk!) az egyesület ügyeirõl is szó esett, többek között például arról, amire a legbüszkébbek vagyunk: Ebben az évben Puskás Ferencné, Erzsébet asszony a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület tiszteletbeli tagja lett! Elmondhatatlan öröm és megtiszteltetés ez számunkra, de ezt nem is lehet elégszer hangoztatni. Idén meglátogattuk a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát, amirõl elhangzott egy rövid beszámoló. Egyesületünk elnökének, Dévai Márk Sebastiannak köszönhetõen remek kapcsolatokat építettünk ki Madridban, aminek eredményét néhány kiutazó klubtársunk már élvezhette, illetve weboldalunkon is lesznek ennek nyomai a késõbbiekben.

Sikerült elõrelépnünk szurkolói tárgyak készítésében is, amik közül az elsõ az egyesületi sál volt, természetesen ezek egytõl egyig gazdára találtak. Hamarosan újabb adagot fogunk legyártatni, amirõl tagjainkat elõre értesítjük.

Ebben az esztendõben ismét számtalan klubtagunk álmát sikerült valóra váltanunk és nagyon sokan eljuthattak a Bernabéuba, vagy akár idegenbeli mérkõzésekre. Ez jövõre sem lesz másképp, ígérjük.

Meccsnézéseinkrõl Roland külön blokkban beszélt, ahol megosztotta a jelenlévõkkel a tapasztalatokat, vázolta a jövõbeli terveket. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a meccsnézésünk sikertörténet, hiszen nem ritka az 50-60-70 fõs társaság sem, de mostanra már a „legjelentéktelenebb” mérkõzésekre is 10-20 ember összegyûlik. A nagyobb meccseken rendszeres a száz fõ, de volt már, hogy több százan is buzdítottuk Cristianóékat. Barátságok, szerelmek alakultak ki ezeken az eseményeken, úgyhogy bátorítanánk mindenkit, hogy jöjjön el és tapasztalja meg saját maga, milyen a magyar madridisták között végigszurkolni 90 percet. Az, hogy egyedül jönnél, ne tántorítson el, a Sugárban lesz társaságod, nyitott és befogadó a csapat.

Ezután pedig következett a várva várt torta, ami egy gyönyörû, Peña Madridista Húngara címerrel díszített csokoládétorta volt, amit jóízûen elfogyasztott a csapat. Ezt követõen még volt némi idõ az esti mérkõzésig, amit jó hangulatú beszélgetéssel, ötleteléssel töltöttünk. Köszönjük mindenkinek, aki eljött, aki pedig nem tudott, az reméljük, hogy jövõre csatlakozik hozzánk.

Boldog születésnapot Peña Madridista Húngara! Jövõre találkozunk!

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK