Sergio Ramos: Miért ne? Megcélozzuk a triplázást!

Véget ér a Madrid szurkolói számára történelmi, feledhetetlen 2014-es esztendõ. Ez az év tele volt sikerekkel, ami habfehér szívek millióit tölti el reménnyel a 2015-ös év tekintetében. Florentino Pérez, Carlo Ancelotti, Iker Casillas és Sergio Ramos néhány gondolattal búcsúzott 2014-tõl.

Florentino Pérez: „Jó úton haladunk, hogy további trófeákat nyerjünk”
„Sport szempontból intenzitást, erõfeszítést, áldozatkészséget, illetve a játékosok és a szurkolók közötti egységet kívánom. Ha nálunk van a világ legjobb játékosa, a világ legjobb edzõje és a világ legjobb szurkolói és van egy egyértelmû elképzelésünk arról, hogy mit akarunk tenni, akkor természetesen továbbra is sok trófeát fogunk nyerni. Magam részérõl a legfontosabb a jó egészség, amit a családomnak, gyermekeimnek, unokáimnak kívánok, és remélem, hogy együtt, jó egészségben lehetünk együtt a világ legértékesebb dolgában, a családban.”

„Ugyanezt kívánom a Madrid szurkolóinak is. Elõször is jó egészséget, majd jó munkát. Egy nagyon nehéz idõszakon megyünk át, példátlan krízisen. Remélem, hogy a sok családot érintõ áldozathozatalnak végre vége szakad és megláthatjuk a fényt az alagút végén. Optimista vagyok, úgy gondolom, hogy minden jel arra mutat, hogy 2015 a helyreállás éve lesz. Munkahelyek teremtõdnek és egy olyan állapotba térhetünk vissza, ahonnan nem is kellett volna kilépnünk. Természetesen a teljes madridista családnak azt is kívánom, hogy sok címet ünnepelhessünk együtt. A dolgok jelenlegi állása alapján meg vagyok gyõzõdve róla, hogy jó úton haladunk.”

Ancelotti: „Egy álom lenne újra megnyerni a Bajnokok Ligáját”
„2015-ben minden sorozatban versenyezni akarunk. Nagyon erõs a keretünk, megvan a kellõ önbizalmunk is ahhoz, hogy bárhol harcban legyünk. Egyértelmû, hogy 2015-ben egy álom lenne újra megnyerni a Bajnokok Ligáját, mi pedig meg fogjuk próbálni. A Real Madrid mindig ugyanaz, minden lehetséges trófeát megpróbálunk begyûjteni. Magabiztosak vagyunk, mivel nagyon erõs a keretünk, a világ legerõsebbje. Kemény munkával és harccal kell pórálkoznunk, hogy újra nyerhessünk.”

Casillas: „Minden poszton a legjobbak vannak nálunk”
„Jó lenne újabb címeket nyerni. Most egy nagyon tapasztalt csapatról beszélünk, amely tiniként kezdett, de mára már felnõtt. Komoly elvárásaink vannak minden sorozatban, mivel megvan a csapatunk, ami ahhoz kell, hogy elérjünk dolgokat. Szerinte minden poszton a legjobb játékosok vannak nálunk. Mindenért harcban lehetünk, hiszen nagyon versenyképesek vagyunk.”

„Remélem, hogy a sérülések nem hátráltatnak minket túlságosan. Ha kellõen szerencsések leszünk, és nem sérülünk le, azért mindenki hálás lesz, hiszen az összes játékosunk a legjobbját nyújthatja majd minden versenysorozatban.”

Ramos: „Nem fogunk hátradõlni és lazítani, még jobbak akarunk lenni”
„Sport szempontjából azt kívánom, hogy a lehetõ legkevesebb sérülésünk legyen. Remélem, hogy ez az év legalább olyan jó lesz, mint a mögöttünk álló, ami egy jó elõjel lehet, de nem akarunk hátradõlni és lazítani, meg fogjuk próbálni túlszárnyalni ezt az évet. És miért ne? Megcélozzuk a triplázást. Szeretném kérni a szurkolókat, hogy továbbra is támogassanak minket, ahogy eddig. Szeretnénk, ha hinnének bennünk. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy a lehetõ legjobb szezonunk legyen és velük együtt ünnepelhessük a trófeákat.”

„Számomra különleges év volt ez, hiszen apa lettem, ami a legjobb dolog, ami valaha történt velem. Ha ezt kombinálni tudod a szakmáddal, vagyis egy kis emberrel ünnepelheted együtt a gyõzelmeket, az sokkal jobb. Remélem, hogy 2015-ben elkerülnek a sérülések és jó év lesz Sergio Ramos számára, ami segítene abban, hogy a Madridnak is jó éve legyen. Különösen azt remélem, hogy címeket fogunk nyerni, hiszen ez az, amire emlékezni fognak.”

Mi ezzel a cikkel búcsúzunk 2014-tõl, szerkesztõségünk boldog, sikerekben, Real Madrid trófeákban gazdag új évet kíván minden kedves olvasójának. Hala Madrid!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK