Cristiano Ronaldo: Ez a csapat ünnepi kiáltása

Cristiano Ronaldo megnyerte sorozatban második, összességében pedig harmadik Aranylabdáját, illetve a FIFPro XI támadósorában is helyet kapott.

„Ez szakmailag egy felejthetetlen év volt számomra, különleges dolog egy ilyen trófea megnyerése. Arra sarkall, hogy még több címet nyerjek a csapattal és egyénileg is. A díjat a családomnak, édesanyámnak, testvéreimnek és édesapámnak ajánlom, aki már odafentrõl figyel. A díj a portugáloké is. Sosem gondoltam volna, hogy három Aranylabdát is nyerek, de nem állok meg itt. Utol akarom érni Messit, ez pedig nem megy másképp, mint kemény munkával.”

„A tavalyi évhez képest különbség, hogy nem sírtam. Mindig nem lehet. Mindenesetre ideges voltam. Okkal voltam magabiztos egy remek év után, de mindhárom jelölt megérdemelten nyert volna.”

„Azt, hogy öt Aranylabdát akarok nyerni, viccesen mondtam, mivel Messinek van négy. Nem vagyok ennek a megszállottja, bár egy szép egyéni elismerés, de a legfontosabbak a csapattrófeák. Ez abban segít, hogy még nagyobb fokozatba kapcsolva dolgozzak tovább.”

„A keret és a klubnál dolgozók tudják, hogy a „Siiiiii” csatakiáltással ünneplem a góljaimat, ahogy a többiek is. Ez a közös ünnepi kiáltásunk.”

„Bale-lel remek a kapcsolatom. Lehet, hogy voltak impulzív reakciók a játék hevében, de õ egy fontos játékos a klub számára. Ez egy egyszeri eset volt, továbbléptünk rajta.”

„Blatternek és Platininek megvan a saját véleménye, amit tiszteletben kell tartani.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK