Jesé: Meg akarjuk mutatni, hogy mi vagyunk Európa bajnokai

A Real Madrid több meghatározó játékosa nélkül, a második félidõben a csere csapattal a pályán is magabiztosan tartotta otthon a három pontot. A Barcelona botlásával pedig nem is lehetett volna tökéletesebben hangolódni az Atlético elleni Bajnokok Ligája találkozóra.

Ancelotti

Pihentett játékosok: „Kedden mindenkire számíthatok a keretbõl. Akik ma bekerültek a csapatba, jól játszottak. Chicharito és Jesé is gólt szerzett. Nem tettünk túl nagy erõfeszítéseket ezen a meccsen, de minden terv szerint alakult.”

Pepe: „Nem volt semmi baj a meccs után. Kapott egy rúgást, de kedden játszani fog.”

James vagy Isco az Atlético ellen: „Mindketten játszhatnak.”

4-0 a Vicente Calderónban: „Ez motivációként szolgál, de ez egy másik mérkõzés, egy sokkal bonyolultabb. Nagyon motiváltak vagyunk és mindent bele fogunk adni. Teljesen tiszta tervem van keddre, ami hiányzik belõle az egyedül a végeredmény.”

Ramos játéka: „Mindene megvan, hogy jó teljesítményt nyújtson: technika, személyiség, karakter és tapasztalat.”

Ronaldo szabadrúgásai: „Nem egyszerû szabadrúgásból betalálni. Mindig meglep, hogy mindig játszani akar és gólt szerezni. Ez kiemeli õt a többi támadó közül.”

Ronaldo a csapatban: „Élvezi a játékunk stílusát, mert a csapat nagyobb sebességgel játszik, és ez szabadságot ad neki a kapu elõtt.”

Intenzitás: „Döntõ fontosságú lesz az Atlético ellen, de más fontos tényezõk is vannak ezen kívül.”

Chicharito: „Jól tette a dolgát és keményen dolgozik. Gólt szerzett és további lehetõségei is voltak. A jövõjét illetõen, õ a Manchester Unitedhez tartozik. Meglátjuk, mi történik majd a szezon végén.”

Ronaldo pihentetése: „Nem gondolkoztam rajta, mert regenerálódott a szerdai meccs után. Inkább azoknak adtam pihenésre lehetõséget, akiknek jobban szükségük volt rá, mint Ramos, Marcelo és Modric.”

Cicharito

„Nagy szükségem volt a gólra, és arra, hogy a kezdetektõl a pályán lehettem. A dolgok jól alakulnak a számomra. A gólörömöm nem valamiféle felszabadulás volt számomra, tudtam, mire számíthatok, amikor a Real Madridhoz szerzõdök. Érezni akartam, hogy mindenki hisz bennem. Ez egy jó teljesítmény volt az egész csapat részérõl.”

„Örülök annak, hogy a mester úgy gondolja, jó teljesítményt nyújtottam és nem csak személyes szinten beszél rólam. Nem éreztem úgy, hogy a legrosszabb játékos lennék, mielõtt nem játszottam egy ideig és most sem érzem azt, hogy én lennék a legjobb csak mert a fõnök megdícsért.”

„Megemlékeztem a szeretteimrõl. Hálás vagyok emellett mindenkinek, aki kijött a Bernabéuba, és mindenkinek, aki otthonról nézte a mérkõzést. A legfontosabb dolog számomra, hogy amikor nem játszom az emberek akkor is kedves dolgokat mondanak és segítõ tanácsokat adnak nekem. Amikor nem játszol, az nagyon frusztráló, de én továbbra is magabiztos vagyok. Jesének és nekem szükségünk volt erre a mérkõzésre.”

Arbeloa

„Nehéz mérkõzés volt, és sokan hiányoztak a csapatból. Sok játékos lehetõséget kapott ma azok közül, akik  korábban kevesebbszer léphettek pályára, így kicsit hiányzott az általános meccs-kondíciónk, de egy jó mérkõzést játszottunk egy jó ellenféllel szemben. Kicsit mindenki gondolata keddre szegezõdött a második félidõben, de így is megérdemelten gyõztünk.

„Sikerült fejlõdnünk az elmúlt négy vagy öt meccsnapon. Jó munkát végzünk. Megértettük, hogy most jön a szezon legfontosabb idõszaka és boldogok vagyunk amiatt, ahogy a dolgok jelenleg alakulnak.”

„Hiszek abban, hogy mostantól minden forduló kritikus, senki sem tudhatja, hogy melyik meccsen veszíthet pontot a Barcelona. Talpon kell maradnunk és arra fókuszálunk, hogy minden hátralévõ mérkõzésünket megnyerjük.”

Jesé

„Hihetetlen dolog gólt szerezni, pláne a Bernabéuban. Egyéni akció volt, ezeket nagyon szeretem. Ezért vagyunk itt, és folytatnunk kell a munkát. Nem volt ez olyan könnyû mérkõzés, hiszen az Eibar nagyon összezárt hátul, és nehéz volt feltörni õket.”

„Mindig érzem a többiek támogatását, az edzõét és az elnökét is. Nagy játékosokról beszélhetünk. Remek csapattársakról, akik közül mindenkivel jól kijövök.”

„A Calderónba természetesen úgy megyünk, hogy gyõzni akarunk, egy jó eredményt elérni. Nehéz pálya, de mindent el kell követni a gyõzelemért. Meg akarjuk mutatni, hogy mi vagyunk Európa bajnokai.”

Navas

„Magabiztosan és kellõ komolysággal állunk ki minden mérkõzésen. Gyõzni akarással kell a pályára lépnünk, semmit nem adhatunk könnyen. Mindig jó, ha az ember nem kap gólt, de ez fõleg a társak kiváló munkájának köszönhetõ.”

„Büszkeséggel tölt el, hogy itt vagyok, és áldás, ha a szurkolóink is ott vannak, amikor játszunk. Mind arra vágyunk, hogy lehetõséget kapjunk és megmutassuk a tehetségünket. Minden percet ki akarunk használni.”

„Jól vagyok. Csúnyán összeütköztünk Pepével, de nyugodt vagyok, nem lett semmi súlyos következménye.”

„Gyõztes mentalitással állunk ki az Atlético ellen. Mindannyian el akarunk jutni az elõdöntõbe, és ehhez felül kell múlnunk õket mindkét meccsen.”

Forrás: AS, realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK