Ancelotti: Ha Chicharito ilyen formában van, akkor érinthetetlen

A Real Madrid egy rendkívül jól játszó Celta Vigót gyõzött le idegenben 2-4 arányban, így továbbra is nyomás alatt tartja a Barcelonát a bajnokság hátralévõ mérkõzéseire. Chicharito bomba formában, a bajnokság nyitott.

Ancelotti:
„Nagyon jó meccset játszottunk, hiszen ha itt nyer az ember, az azt jelenti, jól teljesített. A Celta nagyon szép focit mutatott, mi pedig elégedettek vagyunk. A csapat továbbra is harcban áll a bajnoki címért, megfelelõ a hozzáállásunk, amit a pályán is megmutattunk.”

„Mindkét csapat szeret kockáztatni. Úgy gondolom, hogy ez egy igazán nyílt és lenyûgözõ összecsapás volt. Néhányszor megizzasztottak minket, de elõl rendkívül hatékonyak voltunk.”

„A célunk az, hogy a Barcát gyõzelmi kényszer alatt tartsuk. A statisztikák ezt meg is mutatják. Jelenleg nem gondolunk más csapatokra, csak arra, hogy nekünk mi a feladatunk. Jól teljesítünk, meg fogunk próbálni az utolsó napig harcolni a bajnoki címért, ami a végsõ cél.”

„Chicharito élvezi a pillanatot, ami egy igazán nagyszerû pillanat. Az egész csapat kiválóan dolgozott. Ha Chicharito ilyen formában van, akkor érinthetetlen, mint Cristiano, Benzema, James, Bale, Ramos, Isco, Varane Pepe… Az egész csapatom érinthetetlen, de csak tizenegyen játszhatnak, a többieknek a padon kell maradniuk.”

Chicharito:
„Jól érzem magam, élvezem a pillanatot. A Real Madrid játékosa vagyok. Nem tudom, hogy sokáig vagy rövid ideig leszek-e még az, de a lehetõ legtöbbet ki akarom hozni a világ legjobb csapatában kapott percekbõl.”

„Nagyszerûen teljesítettünk, összedolgoztunk és a csapat most boldog. Harcban állunk a bajnoki címért és a BL-ért, örülünk, hogy három ponttal távoztunk egy olyan stadionból, ami az elmúlt idõszakban már megtréfált minket.”

„A csapattársaim gratuláltak nekem, de ez csapatmunka volt. Meg fogjuk tenni, amit kell, hogy a Real Madrid olyan magasságokban legyen, amit ez a klub megérdemel és címeket nyerjünk. Egyszerre csak egy lépést teszünk.”

„Élvezem azt, amit a legjobban szeretek csinálni, vagyis a játékot. Mindent bele akarok adni a pályán. Azt tanították nekem, hogy ha az ember elszánt és megfelelõ a hozzáállása, akkor irányíthat. Mindenki, aki szeret, azt mondja, hogy folytassam a munkát, mivel a jó dolgok jönni fognak.”

James:
„Jó mérkõzés volt. Mindkét csapat nagy iramot diktált, remek meccs volt és megérdemeltük a gyõzelmet. Úgy gondolom, hogy a szurkolók csodás meccset láthattak.”

„A Celta játszani akart, szabad területeket hagyott, ha pedig van szabad terület, a Real Madrid sokkal veszélyesebb, vannak játékosai, akik ezt kihasználhatják. Sokat támadtak, én pedig úgy gondolom, hogy a második félidõben sikerült átvennünk az irányítást.

„Jól éreztem magam a pályán, de ki szeretném emelni a többiek munkáját, mert úgy gondolom, hogy csodás meccset játszottak, ez a három pont pedig azt jelenti, hogy a harc a bajnoki címért folytatódik. Minden nyitott trófeáért harcban állunk.”

„A bajnokságra és a BL-re gondolunk, nyernünk és várnunk kell. Öt meccs van még hátra, végig koncentrálnunk kell.”

„Chicharito remek formában van. Az edzéseken mutatott kemény munkájáért és a türelméért cserébe megérdemli, ami most történik vele.”

Marcelo:
„Tudtuk, hogy milyen fontos volt ez a meccs, hogy nehéz lesz és meg fogunk izzadni. Nehéz itt játszani, de sikerült nyernünk. Igazán minõségi csapatuk van, a letámadásaikkal megnehezítették a dolgunkat, de sikerült jól játszanunk.”

„Számomra a BL és a bajnokság is nagyon nehéz, de minden meccset úgy próbálunk felfogni, mint egy kupadöntõt és mindent beleadunk az összesen. A csapat nagyszerûnek tûnik, remek formában van. Magabiztosak vagyunk, nem lazíthatunk. Harcolni fogunk. A célunk az, hogy tisztán gondolkodjunk és mindent megnyerjünk egészen az utolsó pillanatig.” 

„Chicharito keményen dolgozik, segíti a csapatot. Jó formában van, sosem adta fel, mindig segítette a csapatot. Nagyon tehetséges, egy top játékos, aki keményen eddz és ha marad, az jó a csapatnak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK