Casillas már idén nyáron távozhat

Iker Casillas jövõje eddig sem volt biztos a Real Madridnál, de a legújabb információk szerint biztosra vehetõ a távozása. A spanyol média tényként közli, hogy Casillast David de Gea váltja a Real kapujában.

A TVE szerint Iker Casillas idén nyáron elhagyja a Real Madridot, amivel biztossá válik David de Gea érkezése. A madridi kapitány azért döntött a távozás mellett, mert nem akar problémát okozni a klubnak a de Gea-transzfer létrejöttében. A Manchester United kapusa a következõ napokban hivatalosan is a Madrid játékosa lesz, és a jövõ hét közepén mutatják be.

A TVE1 információi szerint a klub gondoskodik róla, hogy Casillas távozása a Real Madridnál eltöltött éveihez méltó legyen, és biztosították a játékost, nem lesznek pénzügyi problémák sem. Mindkét fél hasonló állásponton van, és szeretnének egyetértésben elválni.

David Alonso, spanyol újságíró is azt a véleményt fogalmazta meg, hogy “Iker közelebb áll a távozáshoz, mint a maradáshoz”. A hírek szerint Casillasnak legalább tíz ajánlata van különbözõ csapatoktól, de pénzügyi szempontból a legkecsegtetõbb a török Fenerbahce ajánlata. A kapus mindeképpen Európában szeretne maradni.

Az elmúlt hónapokban számos pletyka látott napvilágot Casillas távozásáról, amit maga a kapus cáfolt meg május 27-én az El Largueróban: “Biztos vagyok a folytatásban, jól érzem magam a klubnál.”

Biztosat még nem tudhatunk, de most ismét sikerült felkavarni a Casillas körüli állóvizet.

Forrás: TVE
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK