„Ülj le, nézd végig a karrieredet, és élvezd, hiszen mindez történelem”

Iker Casillas péntek estétõl hivatalosan is az FC Porto játékosa. A Real Madrid kapitányát a futballvilág több híressége is búcsúztatta a közösségi oldalakon keresztül.

Manolo Sanchís: “Casillas a Portóba megy. Szeretném, hogy támogassátok õt a döntésében és hogy legyetek hálásak neki azért a rengeteg évért, amíg csodálatos munkát végzett Madridban. Sok szerencsét, Iker! Ne aggódj, a szép madridi emlékeket senki nem veheti el tõlünk!”

Jesé: “Ennek a klubnak a legendája voltál és leszel, nagyon fogsz hiányozni nekünk, köszönjük a tanacsaidat és azt, hogy veled jatszhattunk. Sok szerencsét, és mindörökké Iker!!!”

Marcelo: “Ikercio, megtiszteltetés volt nyolc évig melletted lenni és tanulni tõled. Mindig a legjobbakat kívánom neked, Kapitány!”

Illarramendi: “Megtiszteltetés volt veled játszani. A legjobbakat kívánom neked ehhez az új idõszakhoz!”

José Rodríguez: “Köszönet mindenért Iker, mindig is példakép leszel azoknak, akik imádják ezt a csodálatos sportot.”

Luis Rubiales (A Spanyol Labdarúgók Szövetségének elnöke): “Elment a történelem legjobbja. Köszönet mindenért, amit a spanyol bajnokságban adtál a futballnak, Casillas.”

Pacheco: “A legjobbakat kívánom neked erre az új idõszakra! Nem csupán sokat tanulhattam tõled, de egy barátot is szereztem.”

James: “Megtiszteltetés, hogy megoszthattam az öltözõt a futball és a Real Madrid egy legendájával. Köszönök mindent, Kapitány.”

David Beckham: “Mit is lehetne mondani errõl az emberrõl… Szomorú azt látni, hogy Iker elhagyja azt a klubot, amelyet imádott és amelyért mindent megtett oly sok éven át. Õ a barátom, egy nagyszerû ember, a világ legjobb kapusainak egyike a történelemben. Egy igazi legenda. Gracias, Amigo!”

Carvajal: “Büszkeség volt veled egy öltözõn osztozni ebben a két évben, kapitány. Köszönet mindenért, amit a madridizmusnak tanítottál!”

Bale: “Rendkívül megtisztelõ volt Casillas mellett játszani az elmúlt két évben. Egy igazi legenda a futballban, sok szerencsét kívánok barátom!”

Isco: “Iker, köszönet mindenért, amit a Madridnak, a válogatottnak és a futballnak adtál, büszkeség volt egy igazi labdarúgó legendával együtt játszani.”

Nacho: “Sok szerencsét, kapitány! Köszönet mindenért, amit hosszú idõn keresztül nekünk adtál. Hatalmas vagy!”

Cannavaro: “Sok szerencsét, barátom!”

Jordi Codina: “A legjobbakat kívánom neked ehhez az új idõszakhoz. Egy óriás vagy, sok szerencsét, barátom!”

Sergio Ramos: “Tíz közös év és rengeteg, rengeteg közös pillanat. Nagy kapitány. Köszönöm.”

Mario Suárez: “A történelem legjobb kapusa vagy és leszel is. Sok szerencsét ehhez az új idõszakhoz! 

Iván Campo: “Sok szerencsét ehhez az új idõszakhoz, melyet a Porto játékosaként töltesz majd el. Élvezd továbbra is. Nagyon fogsz nekünk hiányozni, ölelés. “

Jesús: “Bármerre is mész, itt mindig emlékezni fognak rád. Sok szerencsét neked ehhez az új idõszakhoz, barátom!”

Pepe: “Sok szerencsét, kapitány! Megtiszteltetés volt veled egy csapatban játszani. Remélem, a Portónál tárt karokkal fogadnak majd. Biztos vagyok benne, hogy így lesz.”

Figo: “A legjobbakat kívánom ehhez az új idõszakhoz. Csodálattal, tisztelettel és barátsággal. Hatalmas vagy, barátom!”

Pedro León: “A madridizmus mindig hálás lesz neked. Sok szerencsét ehhez az új korszakhoz.”

Míchel: “Ülj le, nézd végig a karrieredet, és élvezd, hiszen mindez történelem. Gratulálok, madridista legenda!”

Javier Balboa: “Legenda vagy és leszel, a klub történetének legjobb kapusa! KÖSZÖNJÜK!

Morata: “Köszönet mindenért, amit tanítottál nekem, nagyon köszönöm, kapitány. A lehetõ legjobbakat kívánom neked!”

Metzelder: “Egy legenda hagyja el a Real Madridot. Sok szerencsét a következõ feladathoz, Iker!”

Garay: “A munkát és a professzionalizmust el kell ismerni. Öröm volt megosztani veled az öltözõt. Hatalmas játékos, és még jobb ember. Ma egy kapuslegenda távozik, köszönet mindenért, Iker!

Mesut Özil: “Iker Casillas 25 év után, a világ egyik legjobb kapusaként és a klub legendájaként elhagyja a Real Madridot. Iker, barátom, a legjobbakat kívánom neked, sok trófeát a Portónál!”

Álvaro Domínguez: “Egy legenda, aki mindig ott él majd az emlékeinkben a válogatottal aratott diadalai, az elért eredményei miatt. Sok szerencsét.”

Miguel Ángel Moyá: “Egy példakép, hiányozni fogsz a spanyol bajnokságból. Büszkeséggel tölt el, hogy ellened játszhattam. A legjobbakat kívánom.”

Fernando Sanz: “Sok szerencsét, öröm volt együtt, és egymás ellen játszani.”

Javier Tebas: “Nagyon köszönöm! Köszönet a La Liga nevében, melynek naggyá válásához hozzájárultál ezekben az években.”

Míchel Salgado: “Meghatott a búcsúd és büszke vagyok arra, hogy 10 évig együtt játszhattunk a Real Madridban és a válogatottban.”

Andrés Iniesta: “Iker, sok szerencsét az új csapatodnál! A legjobbakat kívánom!”

Guti: “Elment egy barát, egy kissrác, aki 9 évesen került a Real Madrid utánpótlásához és valóra válthatta az álmát a világ legjobb csapatában és a mi életünk nagy csapatában. Hatalmas vagy Iker, a könnyeid egy igazi madridista könnyei voltak. Kiváltság volt melletted játszani ennyi évig, az álmok végesek, de a szép pillanatok, amiket együtt éltünk át, örökké tartanak.”

Javi Martínez: “Sok szerencsét az új kalandhoz, legenda!”

Kasper Schmeichel: “Szomorú azt látni, hogy Iker Casillas távozik a Real Madridból. Õ a legjobb kapusa ennek a generációnak, az egyik legnagyobb példaképem.”

Piqué: “A La Liga nagyjainak egyike távozott. Megtiszteltetés volt ellened játszani az elmúlt években. Sok szerencsét Iker.”

Puyol: “Az emberek a színek felett állnak. Sok szerencsét, barátom. Nagy ölelést küldök neked.”

 

Mateos: “Te voltál és leszel a Real Madrid és a spanyol válogatott történetének legjobb kapusa! Megtisztelõ volt veled egy öltözõn osztozni! Sok szerencsét!”

Chicharito: “Megtiszteltetés azt mondani, hogy csapattársa voltam a Real Madrid történetének legjobb kapusának.”

Tomas Mejias: “Köszönet mindazért, amit a madridizmusnak adtál, öröm volt veled megosztani az öltözõt, sok szerencsét a Portóhoz.”

Negredo: “Megtiszteltetés volt egy öltözõben öltözni veled, a történelem legjobb kapusával. Sok szerencsét az új kihíváshoz, barátom.”

Santi Cazorla: “Sok szerencsét az új érához. Kétségtelenül a világ legjobb kapusa, emellett pedig nagyszerû ember, sok sikert, barátom!”

Sergio Asenjo: “Köszönöm Iker! Azért, amit a futballnak adtál, és mindazért, amit nekem tanítottál. Sok szerencsét Portugáliához!”

Modric: “Sok szerencsét csodálatos karriered következõ szakaszában! Büszke vagyok, hogy melletted játszhattam!”

Forrás: Facebook, Twitter, Instagram
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK