Keylor Navas: Nagyon dühösek vagyunk

A Real Madrid gól nélküli döntetlent játszott a Santiago Bernabéuban a Málaga csapata ellen. A mérkõzés után Rafa Benítez, Keylor Navas és Marcelo elemezték a mérkõzést és fejtették ki a véleményüket a nem várt döntetlennel kapcsolatban.

Rafa Benítez

Eredménytelen próbálkozás: „Megtörténik a futballban az ilyesmi. Uralhatod a mérkõzés nagy részét, lehetnek helyzeteid, melyeket nem tudsz befejezni, végül pedig jön a döntetlen. Volt elég lehetõségünk ahhoz, hogy megszerezzük a három pontot.”

Gólképtelenség: „Amikor egy csapat visszahúzódik a saját térfelére, ahogy a Málaga is tette a második félidõben, akkor sokkal nehezebb megtalálni a réseket, azonban még így is sikerült helyzeteket kialakítani. Ettõl eltekintve jobban kell kezelnünk az aggodalmunkat. Ez azt jelenti, hogy ha hibázunk, akkor azt büntethetik. Gondoltunk arra, hogy kontratámadásokkal próbálnak majd megszorongatni minket, ez pedig a mérkõzés vége felé még inkább igazzá vált. Ha egy csapat folyamatosan támad, mindig ott a veszélye annak, hogy kontrából gólt kapnak.”

Kameni: „Ha az ellenfél kapusa a mérkõzés legjobbja, az azt mutatja, hogy jó munkát végeztünk, mivel szükségük volt Kamenire, hogy megmentse õket.”

A gólvonalról rúgták ki a labdát, vagy bent volt? „Még nem láttam az esetet, így nem tudom megmondani. Egy negyedik játékvezetõ vagy a gólvonal technológia segíthetne ilyen esetekben.”

Jesé: „Úgy gondoljuk, hogy izomgörcs miatt szenvedett. Nem tûnik komolynak.”

Cserék: „Irányítottuk a mérkõzést, nem akartunk még több embert a középpályára. A friss játékosok beküldése több energiát adhatott volna számunkra, de nem erre volt szükségünk, hanem a nyomásra, de a játékosok jó munkát végeztek a középpályán.”

Döntetlen a Gijón és a Málaga ellen: „Nem szeretem a döntetlent, de mindkét mérkõzésen veszélyesek voltunk a kapura. Több helyzetet kell kialakítanunk és jobban kell kezelnünk a meccseket az utolsó percekben, hiszen így tudunk helyzeteket kialakítani és megváltoztatni az eredményt.”

Messi: „Nem igazán tudom kommentálni a sérülését, mivel nem ismerem a részleteket. Õ nem a mi játékosunk, csak a saját sérültjeink miatt aggódom.”

Keylor Navas

A mérkõzésrõl: „Komplikált meccs volt, minden lehetséges dolgot megpróbáltunk, nincs magyarázat arra, hogy a labda miért nem ment be. Ez egy ilyen mérkõzés volt. Amint megnyugszunk, meg fogjuk nézni, hogy hol hibáztunk. Most nagyon dühösek vagyunk. Meg kellett volna nyernünk ezt a mérkõzést, de nem sikerült.”

Két elhullajtott pont: „Igen, tisztában vagyunk azzal, hogy ezt nem engedhetjük meg magunknak. A szezon hosszú, megpróbálunk minden lehetséges pontot megszerezni és egyet sem veszíteni az úton, hogy elérhessük a céljainkat.”

Nagyszerû védések: „Nyugodt vagyok, keményen edzek. Képes voltam reagálni, amikor a csapatnak szüksége volt rám. Ez a dolgom.”

Marcelo

A mérkõzésrõl: „Mindent megtettünk azért, hogy gólt szerezzünk, de a labda nem akart bemenni. Az Athletic elleni meccs nagyon megerõltetõ volt, de ez nem mentség. Sok van még hátra a bajnokságból, harcolni fogunk azért, hogy újra mi legyünk a tabella élén. Nincsenek könnyû mérkõzések, minden meccset úgy kell megközelíteni, mintha az lenne az utolsó. Most a Bajnokok Ligájára kell gondolnunk.”

Cristiano: „Nem megszállottja a rekordok megdöntésének, csak annak, hogy segítse a csapatot. Nem probléma, ha nem lõ gólt, nem aggódunk. Vannak mérkõzések, amikor a labda egyszerûen nem akar bemenni a hálóba. Nem csak Cristianónak, hanem Jesének, Benzemának, Iscónak és Modricnak is megvoltak a saját helyzeteik, de nem sikerült a hálóba juttatni a labdát.”

Meg nem adott gól: „A játékvezetõk néha hibáznak, ahogy a játékosok is. Ez a játék része.”

Messi sérülése: „Remélem, hogy gyorsan felépül.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK