Ancelotti: A Tizedik még egy évet hozott nekem a Madridnál

Az olasz szakember a Corriere Della Serának adott interjút többek közt arról, miért vált meg tõle a Real Madrid. A válasz dióhéjban: „Mert nem nyertem.”

Távozás a Real Madridtól: A klub azért küldött el, mert sem a bajnokságot, sem a BL-t nem tudtuk megnyerni. Csak a klubvilágbajnokságon és a szuperkupán tudtuk gyarapítani a trófeák számát. Ez hozzátartozik a filozófiához. Amikor szerzõdést kötöttünk, tudtam, hogy tarthat egy, három vagy öt hónapig is, minden a címektõl függ.

A Tizedik elhódítása: Ennek köszönhetem, hogy még egy évet a Real Madridnál tölthettem.

A kapcsolata Florentinóval: A tiszteleten alapult, ahogyan más elnökökkel is, akikkel együtt dolgoztam.

Galliani szándékai: Amikor megtudta, hogy nincs maradásom a Real Madridnál, eljött, hogy meggyõzzön. Természetesen hízelgõ volt számomra, de azt mondtam, köszönöm, nem. Voltak jó napjaink együtt, Galliani nagyon kedves, de két madridi év után nem volt bennem energia. Sokat elhasználtam ott. Pénzrõl nem esett szó köztünk, nem az volt a megfelelõ pillanat, de egyszer majd szeretnék visszatérni.

Morata esetleges visszatérése Madridba: A srác már a Realnál is megmutatta a tehetségét, de Cristianóval, Bale-lel és Benzemával a fedélzeten más lehetõség után kellett néznie, ha játéklehetõséget akart kapni. Én úgy gondolom, maradni fog a Juvénál.

Szabadsággal töltött év: Épp felfedezem, milyen örömökkel jár, ha valaki egyszerû ember.

Visszatérés a válogatottal: Nem tudom még, hol folytatom a munkát, de abban biztos vagyok, hogy egy klubcsapatnál.

Chelsea: Úgy gondolom, Mourinho folytatni fogja a munkáját, nem hinném, hogy a Chelsea-nél változást terveznek. De bármi lesz is, kitartok amellett, hogy egy évet kihagyok.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK