Ancelotti: Visszatérni? Miért ne?

Carlo Ancelotti az olasz RAI Radio sport show-jának a vendége volt, ahol a Real Madrid helyzetérõl és a királyiak kispadjára való visszatérés esélyeirõl is faggatták.

„Visszatérni a Real Madridhoz a következõ idényre? Miért is ne? Ahogyan a Chelsea-hez vagy a PSG-hez is visszamennék. Mindhárom klubnál nagyszerûen éreztem magam.”

„Mint ahogy már korábban is kifejtettem, meg szeretném várni az idei szezon végét, mielõtt újra munkába állok, ettõl nem tágítok. Néhány klubot már vissza is utasítottam.”

ance+zizou

Majd miután beismerte nyitottságát a visszatérésre, nagyvonalúan a jelenlegi mester, Benítez védelmére kelt.

„Ugyanazt mondják Benítez esetében is, mint annak idején az enyémben: a kezdõcsapatot nem az edzõ, sokkal inkább Florentino Pérez rakja össze. Minden edzõ a saját maga belátása szerint variál a felállással.”

„Beszéltem Cristianóval úgy egy hete, és még csak említést sem tett arról, hogy rossz viszonyban volna Benítezzel. Mindenesetre innen kívülrõl nehéz megítélni, mi folyik a függöny mögött.”

Végül azért mégiscsak utalt arra, hogy a megsemmisítõ vereségben legfõképp Benítez keze volt benne: „Óvatosan azzal a kijelentéssel, hogy a Real Madrid gödörben van. Csak akkor omlottak össze a Clásicón, amikor megpróbáltak minél feljebb letámadni.”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK