Hivatalos közlemény: A kupával kapcsolatban…

Az elmúlt közel egy nap történései után a Real Madrid hivatalos közleményt adott ki a kupából való kizárással kapcsolatos események ügyében.

A közlemény: “A Real Madrid C.F. 18:17-kor kapta meg a versenybíró döntését, amelyben a Spanyol Labdarúgó Szövetség elismeri, hogy Cheryshevet nem értesítették személyesen az eltiltásáról, ami a Fegyelmi Szabályzat 41. cikkelyének 2. pontja szerint a feltétele annak, hogy az eltiltás életbe léphessen. A Real Madrid megerõsíti a korábbi álláspontját, és bejelenti, hogy a döntés ellen fellebbezést nyújtanak be, amelynek sikerességében megingathatatlan a bizalmuk.

A Real Madrid az érvelését a versenybíró azon megállapítására építi, miszerint “a Spanyol Labdarúgó Szövetség világosan kommunikálta az eltiltást a Villarrealnak, és a legkisebb kétség sem férhet ahhoz, hogy azt a klub továbbította a játékosnak“. A versenybíró ugyanakkor leszögezi, hogy a játékos licencén a játékos értesítési címeként a klub értesítési címe szerepel, így tehát a személyes értesítés megtörtént. Ráadásul súlyosbító körülményként emeli ki, hogy a Real Madrid és Denis Cheryshev nem bizonyultak kellõen körültekintõnek annak érdekében, hogy minden más klubhoz és játékoshoz hasonlóan a megszokott és mindenki számára problémamentesen mûködõ csatornákon keresztül informálódjanak az eltiltásról.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…