Nacho: Piqué tweetje? A legjobb, ha elfelejtjük

Rafa Benítez mellett Nacho állt az újságírók elé a soros Bajnokok Ligája mérkõzést megelõzõen. A sérülések következtében rendkívül sok mérkõzést játszó saját nevelésû játékos beszélt a mérkõzésrõl és a csapat hozzáállásáról, de szóba került Piqué tweetje is.

Az idény során a csapattársaid sérülései miatt rá voltál kényszerítve, hogy különbözõ pozíciókban szerepelj a védelemben. Melyik poszton érzed magad a legjobban?
Melyik a kedvenc posztom? A védelem közepe, ahol már gyerekkorom óta játszom. Ennek ellenére ott fogok játszani, ahol az edzõ szeretné. A legfontosabb a rendszeres játék, ez nagyon pozitív számomra.

Mit gondolsz, miért oszlik két részre a csapat játéka a mérkõzéseiteken?
Azt szeretnénk, ha a csapat mindig úgy teljesítene 90 percen át, mint a Getafe elleni elsõ játékrészben. Ezt határoztuk el a félidei megbeszélés során, de ilyen nagy elõny tudatában nehéz megtartani a koncentráció szintjét.

Mi a csapat terve a Malmö ellen?
Jó erõben vagyunk, szeretnénk megtartani a jó formánkat a csoportban. Az önbizalmunk megtartását fogja szolgálni a mérkõzés.

Úgy véled, hogy Benítez túlzó kritikákat kap?
A fõnök mindig kritizálva lesz, akármit is csinál. Az értékelés és a mérlegelés ideje majd csak a szezon végén jön el.

Mit szóltak a játékosok Piqué tweetjéhez?
(Nevet) Az emberek azt írnak Twitterre, amit csak akarnak. Én nem tenném ugyanezt. A legjobb, ha figyelmen kívül hagyjuk ezeket a dolgokat, és nem vesszük személyesnek.

Az El Clásico eredménye tükrözte a Real Madrid és a Barcelona közötti különbséget?
Az csak egy mérkõzés volt. Nem a legjobb napot fogtuk ki, de nem gondolom, hogy ekkora lenne a különbség. Most a legjobb formánkat mutatjuk.

Úgy tûnik, összeteheted a kezed, hogy elkerülöd a sérüléseket. Mi a titkod?
Lekopogom (Benítez nevet). Megpróbálok figyelni magamra, megfelelõen edzeni, odafigyelni arra, mit eszem, és mindig biztosítom magamnak a szükséges pihenést.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK