Raúlnak megtiltották, hogy közös fotót készítsen a Barca fiataljaival

A Barcelona U12-es csapatát kísérő delegáció vezetője megakadályozta, hogy az utánpótlás-tornára meglepetésvendégként érkező Raúl a csapattal fényképezkedjen. Később megváltoztatta a döntését.

A fiatalok a 12 éven aluliaknak rendezett La Liga Ígéretek Nemzetközi Tornáján vettek részt Miamiban, ahol hatalmas meglepetés érte őket az esemény első napján. Raúl González Blanco ugrott be a hotelbe, ahol a csapatok szálltak meg, hogy köszönjön a srácoknak. Miután viccelődött a Real Madrid és a Villarreal játékosaival, majd pózolt az Atléticós srácokkal egy fotón, a Barcelona delegációjának vezetője nem engedte meg a Raúlnak a közös fotót, arra hivatkozva, hogy a gyerekek fáradtak.

Raúl köszönt az edzői stábnak, beszélgetett a srácokkal, de nem engedték, hogy közös fotó készüljön.

José Ramón de la Morena, az El Larguero rádiós műsor vezetője, illetve az El Larguero Alapítvány, a torna szervezőjének elnöke twitteren tette közzé a következőt: „Raúl minden utánpótláscsapatot üdvözölt a tornán, de a Barca nem engedte, hogy a srácaik közös fényképet készítsenek vele”.

De la Morena később azt is megírta, hogy a katalán klub meggondolta magát, majd végül megengedte, hogy elkészüljön a közös fénykép a Real Madrid korábbi játékosával, igaz, hogy ez csak jóval később, egy megnyert mérkőzés után, a pályán történt meg.

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK