Raúl: Hatalmas lehetőség van Zidane kezében

Raúl González Blanco volt az első, akit a február 1-jén éppen 15 éves Radio Marca a nagy évforduló napján meginterjúvolt. A Real Madrid korábbi kapitánya beszélt a válogatottról, emlékeket idézett fel, de Zidane-nal kapcsolatban is véleményt nyilvánított.

„Gratulálok ehhez a 15 évhez! Sok siker tarkította ezt az időszakot, most pedig nézd, hol vagyok: New Yorkban élek a családommal.”

15 felejthetetlen év: „Egyetlen dolgon sem változtatnék, ami a 15 év során történt. Minden döntésemet nagyon tudatosan hoztam meg, néhány közülük igen nehéz is volt, így például elhagyni a Real Madridot. Mindazonáltal azt mondhatom, mindenhol boldog voltam.”

Nem tervezi az edzősködést: „Nincs meg az edzői képesítésem, sok időbe telne. Nem gondolkodom ennek a lehetőségén. Egy másik utat választottam: a jövőm az amerikai MLS-ben van.”

Raúl Marca interjú

Del Bosque dicsérete: „Nagyszerű edző, remek ember és jó barát. Minden futballszeretőnek hiányozni fog.”

Emlékei a spanyol válogatottban töltött időkről: „Mindent megadtam volna azért, hogy címeket nyerjek a nemzeti csapattal, viszont boldoggá tesz a pályafutásom minden pillanata, hiszen olyan egyéb dolgokat értem el, amiket csaknem lehetetlen.”

Zidane kinevezéséről: „Óriási lehetőség ez a számára. A legkritikusabb hónapok persze még hátravannak. Semmi sem dőlt el sem a ligában, sem a Bajnokok Ligájában. Reméljük, minden jól alakul majd, és diadalra vezeti a csapatot.”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK