Kiko Casilla: Az, hogy itt lehetek, megfizethetetlen

Kiko Casilla a Real Madrid hivatalos honlapjának nyilatkozott. A játékos beszélt saját helyzetéről, a kapusok egymáshoz való viszonyáról, Zidane-ról és a Bajnokok Ligájáról.

„Amikor a világ legjobb klubja hív, nem mondhatsz nemet. Valakinek, aki a klub utánpótláscsapatában nőtt fel, ez egy álom valóra válása, egy álomé, ami egykor elérhetetlennek tűnt, de most tényleg valósággá vált. Az, hogy a világ legjobb klubjában lehet az ember, véleményem szerint megfizethetetlen.”

„Tudtam, hogy nem lesz könnyű dolgom. Amikor ott vagy az általad legjobbnak tartott keretben, nem fogsz úgy megérkezni, hogy minden rózsaszín. Tudtam, hogy nehéz lesz, ez egy bő keret, az edző pedig meghozza a döntéseket. Azt pedig elmondhatom, hogy anélkül is rengeteget lehet itt tanulni, hogy játszanál.”

Kiko Casilla

„Amikor idejöttünk Keylorral, hasonló karriert tudhattunk magunk mögött. Mindketten a Segundából érkeztünk, fel kellett küzdenünk magunkat a legjobbak közé, és végül kiérdemeltük a helyünket. A vége az lett, hogy a Real Madridban kötöttünk ki, a kapcsolatunk pedig, ugyanúgy, mint Rúbennel, nagyszerű, mindig örülni fogunk egymásnak. Ameddig a csapattársaid minden egyes edzésen nagyon odateszik magukat, addig mindannyian magunkkal viszünk valamit.”

„Ameddig van matematikai esély a bajnokság megnyerésére, addig ez benne van a pakliban, a Real Madridnak pedig a végsőkig kell harcolnia. Tudjuk, hogy ez nehéz, de küzdeni fogunk, mert az új edzővel jó a csapat dinamikája, én pedig úgy gondolom, hogy az utolsó pillanatig versenyben leszünk.”

„Zidane-t nagyon csodálja mindenki, hiszen csúcsjátékos volt, igazi sztár, ráadásul szembesülhetsz a személyiségével az öltözőben. Őszinte ember, tisztán és érthetően mondja el, hogy mit akar, már akkor is tudod, hogy mit akar, ha rád néz.”

Kiko Casilla

„A kapusokkal is megfelelően kommunikál. Igaz, hogy a lényeget Luis Llopisra hagyja, aki fenomenális, de mindig figyel ránk, követi a munkánkat, bátorít minket és kéri, hogy tegyük oda magunkat.”

„A Real Madrid nagy álma, hogy mindent megnyerjen, amit csak lehet, az pedig óriási lenne, ha megnyernénk a Tizenegyediket.”

„Már nagyon várjuk, hogy ismét a BL-ben játsszunk, lassan két hónap szünet után. Tudjuk, hogy ez egy nagyszerű egyenes kieséses párharc lesz, egy olyan csapat ellen, mint az AS Roma. Az olasz együtteseket nem könnyű két meccsen legyűrni. A téli átigazolási időszakban megerősödtek, nehéz dolgunk lesz, de nagyon magabiztosak vagyunk a saját teljesítményünket illetően, mindent bele fogunk adni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK