Zidane: A múlt, az a múlt, tovább akarunk jutni

Cristiano Ronaldo mellett Zinedine Zidane is jelen volt a mai sajtótájékoztatón, ahol az AS Roma elleni párharccal kapcsolatos kérdésekre válaszolt.

„A Bajnokok Ligája különleges a klub és a játékosok számára, illetve nekem is. Mindannyian tisztában vagyunk a klub hagyományaival a sorozatban, de meglátjuk, hogy hogy boldogulunk. A legfontosabb, hogy készen állunk minden meccsre, és most is készen állunk. Fizikálisan jó formában vagyunk, mindent bele fogunk adni.”

„Úgy kell teljesítenünk, mint ahogy az elmúlt időszakban is tettük. Erős kezdésre lesz szükség, még ha tudjuk is, hogy ez mennyire nehéz lesz. A Roma egy remek csapat, idegenben nehéz dolgunk lesz. Jó hetünk volt, készen állunk a meccsre.”

„Meglátjuk, hogy miként alakulnak a dolgaink holnap, majd a visszavágón. Tovább akarunk jutni, mindent bele fogunk adni, meglátjuk, hogy ez meddig visz minket. A múlt, az a múlt, nekünk előre kell tekintenünk, meglátjuk, mit tudunk tenni annak érdekében, hogy továbbjussunk.”

Zidane

„Valahogy érzem azt a nyomást, amit egy Bajnokok Ligája meccs előtt vár az ember, hogy érezni fog. Koncentrált vagyok, ahogy a játékosok is. Úgy látom, a csapat egésze is az, elkötelezettek. Ez nyugodtabbá tesz.”

„Marcelo játszani fog, ha készen áll, márpedig jelenleg úgy látom, igen. Meglátjuk, holnap hogy érzi magát. Nyugodt, pihenésre van szüksége, utána kiderül, mi lesz holnap. A legfontosabb, hogy 100%-os legyen.”

„Totti visszavonulása időpontjáról csakis ő fog dönteni. Már eddig is egy varázslatos karriert tudhat maga mögött, mindannyiunknak meg kell emelnünk a kalapunkat előtte. A futballszurkolók nevében is mondhatom: megtiszteltetés. hogy még mindig élvezhetjük a játékát.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK