Cristiano Ronaldo: Szeretnék a pályafutásom után is Madridban élni

A portugál gólgép a Mahou-nak, a Real Madrid egyik szponzorának adott interjút a hétvégi derbi előtt. Cristiano természetesen beszélt a mérkőzésről, de megtudhatjuk azt is, hogy milyen babonái vannak, vagy hogy hol képzeli el az életét a pályafutását követően.

Az Atlético elleni meccsről: „Ez egy fontos, hazai mérkőzés, amelyet a szurkolóink előtt játszunk egy kemény csapat ellen, amely nagyon jól védekezik. Erősnek kell lennünk és meg kell nyernünk a meccset.”

A bajnokságról: „Tudjuk, hogy nehéz nyernünk, de harcolnunk kell a végsőkig. A futball tele van meglepetésekkel, bármi megtörténhet. Az idény végéig harcolni kell. Remélem, hogy a szombati egy nagyszerű meccs lesz, amit meg tudunk nyerni.”

Nyomás: „Jó dolog a világ legnagyszerűbb klubjában játszani, de természetesen vannak hátrányai is. Nagy a belső, de a külső nyomás is, de több éve itt vagyok már, hozzászoktam. A klub nagysága miatt az emberek másképp látnak minket, mint a többieket. Ami engem illet, számomra nagyon pozitívak a dolgok, nagyon boldog vagyok és itt akarok lenni.”

CR interjú Mahou

Egy trófea: „A Real Madrid szurkolók álma mindig a Bajnokok Ligája. Két éve képesek voltunk megnyerni, különleges pillanat volt számunkra és a szurkolók számára is. Vannak azonban egyéb címek is, amelyek fontosak számomra és más pozitív dolgok is. Büszke vagyok a Real Madridban töltött éveimre.”

Babona: „Szinte mindenkinek, akik a sport területén tevékenykedik, van valamilyen furcsa szokása. Én mindig a jobb lábammal lépek a pályára, mindig ugyanazokat a dolgokat csinálom, de nem vagyok megszállott. Próbálom megismételni azokat a dolgokat, amelyek az utolsó olyan mérkőzésen jöttek be, amelyiken betaláltam.”

A legjobb játékos: „Mindig arra gondoltam, hogy idejövök és megmutatom, hogy én vagyok a legjobb. Évről évre ezt próbálom tenni. Nem csak a címekre gondolok, hanem a gólokra és a jó teljesítményekre is. Apránként leteszem a névjegyem. Mindig jó tudni, hogy a szurkolók mögötted állnak. Boldog, és még büszkébb vagyok, amikor a szurkolók a nevemet skandálják.”

Áldozat: „Sok dolgot szeretek a futballon kívül. A labdarúgás sok áldozattal jár, nem csak a napi két óra edzéssel. Másfél órával korábban érkezem, a tréningek után pedig tovább maradok. Délután a saját dolgaimat végzem otthon. A futballnak élek. Emellett szeretem a családommal tölteni az időmet, elmenni vacsorázni, moziba, szocializálódni és utazni. Szeretek egyszerű dolgokat csinálni.”

Hírnév: „Azt csinálom, amit a legjobban szeretek, egész fiatal korom óta arról álmodtam, hogy labdarúgó leszek, egyéni és csapatcímeket nyerek. Szerencsés vagyok, semmiért sem panaszkodhatok.”

CR interjú Mahou_2

Madrid: „Szeretek itt élni, és szeretnék a jövőben, a pályafutásom után is itt maradni, hiszen ez az ország sokat adott a személyiségemnek. Az emberek csodálatosak, közel vagyok Portugáliához, nagyszerű az időjárás is. Szeretem.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK