Morientes: Ha régen Zidane mondta volna azt, amit Cristiano, mindenki tisztelte volna

Fernando Morientes, a Real Madrid korábbi játékosa az AS napilapnak adott interjút, melyben elárulta, hogy lát hasonlóságot a jelenlegi és a Hetediket megnyerő csapat között és védelmébe vette Cristiano Ronaldót is.

„Van némi hasonlóság a jelenlegi Real Madrid és aközött, amelynek én is tagja voltam, amely megnyerte a Hetediket és a Nyolcadikat. Azok a csapatok nem szerepeltek túl jól a bajnokságban, de minden energiánkkal a Bajnokok Ligájára koncentráltunk és jól működött. Jött egy pillanat, amikor úgy döntöttünk, hogy elengedjük a bajnokságot, mivel tudtuk, hogy teljesen veszett ügy. Ez lehetővé tette számunkra, hogy minden érdeklődésünket Európára irányítsuk.”

„Ha nekünk már kétszer bejött korábban, akkor miért ne működhetne most is? Meg kell várnunk a szezon végét, türelmesnek és nyugodtnak kell lennünk.”

„Amikor a szurkolók boldogtalanok, elégedetlenek az elnökkel, és a helyzet olyan negatív, mint most a Real Madridnál, akkor önkritikára van szükség.”

Fernando Morientes

„Cristiano talán nem teljesen azt mondta, amit gondolt, de később tisztázta a szavait és a probléma megoldódott. Hogy őszinte legyek, amikor először hallottam, hogy mit mondott, meglepődtem, de hamar tisztázta magát és azt, hogy valójában mit is próbált kifejezni. Ezzel tisztázódott az ügy. Ha Zidane állt volna elő ilyesmivel a mi időnkben, azt hiszem, mindenki tiszteletben tartotta volna a szavait a nagysága miatt.”

„Zidane-hoz hasonlóan Cristiano minden olyan játékostól tiszteletet érdemel, akivel együtt játszik. Amikor a Real Madrid egy kényes időszakban van, az emberek további problémákat keresnek, hogy a tüzet tovább szítsák. Javaslom, hogy nézzük meg Cristiano pályafutását és a számokat, amelyeket elért. Magukért beszélnek.”

„Ha közel kerültem volna azokhoz a számokhoz, amelyeket Cristiano elért a Real Madriddal, rendkívül boldog lennék. Ő egy példakép mindannyiunk számára, nem csak az egyéni címei miatt, hanem az összes olyan sikerért is, amelyet a csapataival ért el.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK