Cristiano: Jó játékkal akarunk győzni a Roma ellen

Cristiano Ronaldo egy promóciós eseményen vett részt a madridi Barajas reptéren, ahol megosztott néhány gondolatot a jelenlévőkkel.

„Nagyon nehéz szezonunk van a Ligában, a kupából pedig már ki is estünk De ahogy azt már korábban számtalanszor elmondtam, ott van nekünk a BL, ahol még mindig benn vagyunk, és reméljük, meg is nyerjük. Nem véletlen, hogy a Real Madrid emelhetett a magasba a legtöbb BEK- illetve BL-trófeát. Izgatottak vagyunk, hiszen még semmi sincs veszve, és tovább kell dolgoznunk keményen, hogy a szezon végén legyenek eredményeink, amiket fel tudunk mutatni.”

„Rómában nagyon jó eredményt értünk el, kétgólos előnyről indulunk. Most pedig otthon, a saját szurkolóink előtt lépünk pályára. Esélyesek vagyunk ellenük, bár a futballban semmit nem lehet készpénznek venni. Győznünk kell, méghozzá jó játékkal, hogy aztán tovább léphessünk a következő körbe. Ez az, amit akarunk.”

Cristiano Ronaldo

A teljesítményéről: „Az évek kemény munkájának, és könyörtelen odaadásomnak köszönhetek mindent. Ugyanígy fogom folytatni. Semmi nem történik magától. Erőfeszítés, kemény munka és odaadás nélkül a tehetség mit sem ér. Úgy gondolom, mindig ugyanazon a szinten teljesítek, a tervem pedig a jövőre nézve az, hogy ugyanezt folytassam, itt a Real Madridnál. Címeket akarok nyerni, csapatszinten és egyénileg is, hogy a szurkolókat és a rajongóimat boldoggá tegyem. Ez az, ami arra sarkall, hogy ugyanígy folytassam a jövőben is.”

Az álomgóljáról: „Rengeteg nagyon szép gólt lőttem már. Az álomgólom az lenne, ha mind a tizenegy játékost kicselezném az ellenfélből, és úgy találnék be. Ilyeneket az ember általában a PlayStation-ön tesz, és úgy gondolom, a valóságban ilyet nem lehet megcsinálni, de végül is, soha nem tudhatod, mi lesz.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK